👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oj będzie pozew na pana Policmajstra.... Za zbyt brutalne potraktowanie podejrzanego.

Siwielec29 masz czapeczkę jp na 100?

podpis użytkownika
Emerytowany saren
!siwielec29
nie wiem, co bierzesz, ale zmień dilera albo bierz po pół
pierniczysz jak potłuczony
nie wiem, co bierzesz, ale zmień dilera albo bierz po pół
pierniczysz jak potłuczony

brak slow, argumenty panowie, bo wrzucac to mozecie kazdemu - nie znacie typa co za tym idzie nie znacie tez pochodzenia auta to mogl nawet jakis gruchot stac !!
W USA to jest piękne, nie jebią się z bananowcem tylko jest traktowany jak każdy inny. U nas policjant bał by sie dotknąć do fury bo by się do końca życia nie wypłacił za ew. szkody

siwielec - niewiem czy zauwazyles ale jezeli ktos ma ferrari itp fury to albo jest synek bogatego ojca ktory jest zlodziejem albo sam jest zlodziejem bo nie znam nikogo kto by sie ciezka praca dorobil takiej fortuny zeby mogl sobie kupic do jezdzenia ferrari

z premedytacją najechał na stopę policjanta, później był brak zastosowania się do poleceń ustnych, a wreszcie stawianie oporu (kto wie czy nie było tam lżenia policjanta) - sam się prosił. Trzeba być bucem żeby jeździć ferrari i i po chamie próbować wykpić się z 50$ mandatu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie