📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Ledwo co ogarnął wyjazd, dotykając kołami krawężnika, ale skasować auto na prostej drodze to mega wstyd
marianer7 napisał/a:
Dlatego tylko napęd na przód
Akurat tu się zgodzę. Osoby, które nie ogarniają samochodów na poziomie baaardzo dobrym, nawet nie powinny tykać napędu na tył, bo prędzej czy później skończy się w ten sposób, zwłaszcza w zimie. Pewnie zaraz będzie dużo speców od "jeżdże szybko, druftuje, ale bezpiecznie!". do następnego dzwona na drodze! Hej!
spike2222 napisał/a:
Akurat tu się zgodzę. Osoby, które nie ogarniają samochodów na poziomie baaardzo dobrym, nawet nie powinny tykać napędu na tył, bo prędzej czy później skończy się w ten sposób, zwłaszcza w zimie. Pewnie zaraz będzie dużo speców od "jeżdże szybko, druftuje, ale bezpiecznie!". do następnego dzwona na drodze! Hej!
Też się zgodzę. Prawko mam 19 lat. Nigdy nie miałem kolizji ze swojej winy. Raz wsiadłem do BMW kolegi i też mało co mnie nie wyniosło. Musiałbym pochodzić na jakieś jazdy doszkalające. Wyczuć takie auto, żeby innym i sobie nie zrobić krzywdy.
@spike2222: Osoby które zawodowo biorą udział w zawodach driftingowych mają problem z ogarnięciem seryjnego Mustanga. Ten samochód jest całkowicie nieprzewidywalny z kierowcą nieposiadającym mózgu tworzą duet jak na powyższym filmie. Odnośnie driftowania zimą na śniegu odsyłam do opinii Sobiesława Zasady

Już niedługo będzie w Polsce, naprawione przez Wiesława. Pod remizą będzie stało, mikro ptaszka przedłużało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie