Cwany borsuk i jego pomysły
Ps. cwaniak nawet wie, żeby łopatę włożyć do wody co by się schłodziła
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-21, 12:10
o k🤬a, mądrzejszy od mojego kierownika ;D
Jak przyjedzie do Polski założy partię polityczną to głosuję na niego. Ma potencjał.
konto usunięte
2013-06-21, 12:32
fajny - tylko, że to nie borsuk, a RATEL afrykański -
pl.wikipedia.org/wiki/Ratel
Super zwierzak zamiast psa!
konto usunięte
2013-06-21, 12:47
Uroczy zwierz, czochrałabym
rorryro napisał/a:
Uroczy zwierz, czochrałabym
Też mam fajnego włochatego potwora. Chciałabyś poczochrać ?
piwo za borsuka
waleczne to zwierze oraz inteligentne .
konto usunięte
2013-06-21, 13:59
Wiem, że to nie to zwierze, ale tak mi się skojarzyło
To nie borsuk tylko k🤬a ratel. "W powszechnym obiegu funkcjonuje opowieść o trzech Ratelach, które wyszły zwycięsko i bez większego wysiłku z potyczki z siedmioma lwami."
konto usunięte
2013-06-21, 15:52
Borsuk? Nie wydaje mi się.
Chyba wszystko co pochodzi z Afryki jest ewolucyjnie zaprogramowane do tego, aby skutecznie dokonywać włamań i ucieczek z więzienia.
konto usunięte
2013-06-21, 15:56
Ratael - honey badger - jeden z największych sk🤬ieli ze świata zwierząt, nieustraszony i zadziorny, polecam pooglądać filmiki na YT jaki to z niego kozak jest
Łopaty (ale również młotków, grabi czy innych narzędzi z drewnianym trzonkiem) nie wkłada się do wody, żeby je "ochłodzić" tylko żeby się trzonek na słońcu nie rozsychał.