jak coś robisz to rób to z głową
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
Cytat:
1:05 aż mi się gardło zacisnęło.
A co też miałeś przeżycie ze sztangą i gardłem ?
Pamiętam jak kiedyś w szkole poszliśmy na mini siłownie i tam była taka sztanga,więc pomyślałyśmy z koleżankami czemu by nie spróbować podnieść więc byłam pierwsza nałożyłam bezpieczne krążki tak z 10kg po obu stronach położyłam się uniosłam,zachwiała mi się ręka i okazało się,że nie założyłam tych zabezpieczających zabezpieczaczy i spadło mi to wszystko na podłogę razem ze mną.Szkoda,ze nie miałam tego nagrane bym miała pamiątkę dla dzieci.
Nie rozumiem drobnych chłopaczków, którzy złudnie zakładają ogromne obciązenie na sztangę, która później wygląda jak tylna oś od tira. (Dla szpanu?) Oczywiście efekt wszystkim znany. Patrz 5:34
Kulturystyka to niebezpieczny sport. Nie dla debili. Jak widzę 15 letnich chłopaczków na publicznej siłowni to mi ręce opadają, szpan nie wiem przed kim a później są efekty. Chociaż i dorosłym koksom nieraz rozumu brakuje
A powiadają że głupota nie boli
LeśnaDziewica napisał/a:
zabezpieczających zabezpieczaczy
dziewczyno, jak Ty napiszesz maturę
up widać, że jedyny ciężar jaki dźwigasz, to ciężar swojego dupska.
@photoactions startując na zawodach WL, TS musisz mieć jak najniższą wagę w stosunku do wyciskanego ciężaru. Oni trenują tylko siłowo. Starając się ograniczyć przyrost masy do minimum.
@photoactions startując na zawodach WL, TS musisz mieć jak najniższą wagę w stosunku do wyciskanego ciężaru. Oni trenują tylko siłowo. Starając się ograniczyć przyrost masy do minimum.
takich asekurantów to w dupe sobie można wsadzić , niby po co oni stoja jak potem sztanga leży na tobie :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie