Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:28
Cwiczenia Kalisteniczne Od Poczatkujacych Po Zaawansowane
konto usunięte • 2015-05-23, 16:34
Filmik zawiera ponad 100 cwiczen z wykorzystaniem wlasnej masy ciala (kalistenika) w moim wypadku cwicze street workout 2 lata.
Duzo osob pisalo do mnie po wstawieniu tu filmiku z moimi umiejetnosciami jak dochodzilem, jakie cwiczenia na poczatek.
Na tym filmiku sa przedstawione propozycje cwiczen dynamicznych (wystepuje ruch). Zapraszam do komentowania i subskrybowania. Mam nadzieje ze moglem komus pomoc, piszcie propozycje i co nastepnym razem zmienic POZDRO SWIRKI
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-05-23, 16:46 12
19 lat, tak trzymaj chłopie ! Piwko i szacunek się należy.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 16:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2015-05-23, 17:06
Zajebiście. Goń Franka Medrano

Sam bardz ocenię wiele cwiczeń z SW.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 17:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CiociaPestka 2015-05-23, 17:50 1
Wciągu 3 miesięcy od 16 do 30kg potrafię trzymać na rękę wyprostowaną też, liczy się?(wyprostowane ręce przy wchodzeniu na schody) niby żaden street workout, ale wykonywane na wnoszeniu zakupów na 5 piętro po schodach he. Panie kreska (@UP), wolisz być polonistą, czy wyglądać jak na faceta przystało?
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 17:51 2
Zgłoś
rojson95 2015-05-23, 18:46
Trzymaj tak dalej, świetna robota.
P.S. ZSE Radom rządzi.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 18:51
kura1997, to ja mam pytanko do Ciebie. Wszyscy tak mówią, że kalistenika rozwija siłę, więc powiedz mi, wiesz może jakie masz wyniki siłowe w takich podstawowych ćwiczeniach z siłowni? Mam tu na myśli przysiad, martwy ciąg, wyciskanie na ławce płaskiej, wiosłowanie, wyciskanie żołnierskie? Jestem po prostu ciekaw jak to u Ciebie wygląda po tak długim treningu.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 19:26 1
Colinovsky napisał/a:

kura1997, to ja mam pytanko do Ciebie. Wszyscy tak mówią, że kalistenika rozwija siłę, więc powiedz mi, wiesz może jakie masz wyniki siłowe w takich podstawowych ćwiczeniach z siłowni? Mam tu na myśli przysiad, martwy ciąg, wyciskanie na ławce płaskiej, wiosłowanie, wyciskanie żołnierskie? Jestem po prostu ciekaw jak to u Ciebie wygląda po tak długim treningu.

Gorsze od osób, które ćwiczą strikte te ćiwczenia na siłowni, zupełnie inna praca mięśni itp. ale za pewie i tak wyniki będą dobre.

Moim zdaniem osoba ze streeta po roku by wycisneła 70kg na klate, gdy osoba z czystej siłki 90kg na kalte. Mówie o osobach, które rok trenowały a wcześniej grały tylko w piłke lub coś.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 20:46 1
"Duzo osob pisalo do mnie po wstawieniu tu filmiku z moimi umiejetnosciami jak dochodzilem, jakie cwiczenia na poczatek." Polecam na początek Lisę Ann.
Zgłoś
B3b3ch 2015-05-23, 20:47
A nie można ćwiczyć w domu tylko na dworzu zaraz?
Zgłoś
qhasz 2015-05-23, 21:06
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 21:08
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-23, 21:17
Wydaje mi się, że większość ćwiczeń na drążku angażuje triceps i u ludzi zajmujących się kalenistyką te mięśnie są najbardziej rozwinięte, nawet widać dysproporcje w stosunku do innych mięśni.
Jak to jest z ćwiczeniami na różne partie ciała - da się ćwiczyć wszystkie mięśnie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem