Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
dennissliwa 2020-07-20, 18:52 3
Te dziecko na koniec chciało polizać ta kupe
Zgłoś
PękniętySłoik 2020-07-20, 19:07 5
Ja jak miałem jakieś 4lata zesrałem się na podwórku i nie mając jak podetrzeć dupy (a już wiedziałem, że tak trzeba) to wytarłem srake w elewacje. I był biały dom z brązowym ślaczkiem. A tata jaki był zadowolony.
Zgłoś
Barnellini 2020-07-20, 19:28 13
Wyzimlak napisał/a:

Ja jak miałem jakieś 4lata zesrałem się na podwórku i nie mając jak podetrzeć dupy (a już wiedziałem, że tak trzeba) to wytarłem srake w elewacje. I był biały dom z brązowym ślaczkiem. A tata jaki był zadowolony.

Ta historia plus Twój avatar zaczynają być niepokojące. Masz w sobie coś z arabskiego szejka?
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-20, 19:52
Materiał na harda
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-20, 21:38 5
Wyzimlak napisał/a:

Ja kiedy miałem 5 postawiłem wielkiego kupsztala na beton przy kranie na podwórku u babci, kiedy się mnie spytała kto to zrobił, powiedziałem że to kura.
Zgłoś
picolo 2020-07-20, 22:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
darek1 2020-07-20, 23:06
Ciekawe kto stawia klocka pod prysznicem,ja jedynie co,to oddaję złoty deszczyk..
Zgłoś
Barnellini 2020-07-20, 23:20 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-07-21, 0:11
Barnellini napisał/a:

Ta historia plus Twój avatar zaczynają być niepokojące. Masz w sobie coś z arabskiego szejka?

Raczej z polskiej modelki.
Zgłoś
PękniętySłoik 2020-07-21, 3:37 1
Zgłoś
zbyszko1986 2020-07-21, 5:04
Zgłoś
bercisko 2020-07-21, 16:03
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-07-22, 16:39
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem