👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale łajzy:-) jeden lepszy od drugiego. Niedługo na pedalskich siłowniach będą się asekurować przy gołym gryfie.

Manolito666 napisał/a:
Ale łajzy:-) jeden lepszy od drugiego. Niedługo na pedalskich siłowniach będą się asekurować przy gołym gryfie.
Pewnie jakis anorektyk ten Manolito666 co na damskich gumach śmiga
damian15snk napisał/a:
Ewidentnie za mały ciężar jak na pierwszy raz.
Serio. Tam jest z 15 kilo na hantli. Tyle to się na łapę brało 15 lat temu ważąc 65 kilo...
i jeszcze na jaja se drugi upuścił.
może niech lepiej pobiega, albo na rower idzie...
może niech lepiej pobiega, albo na rower idzie...
gumowy04 napisał/a:
Dzwięk jakby cała półka do wymiany była.
Nie każdy jest gumowy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie