chocho napisał/a:
Wcale jej to nie pomogło poprawić urody.
też to stwierdziłem, wstrętny ryj przed i po
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Ale bym ją wyr🤬ał. Z dupy do japy. Ciekawe jak jej c🤬ka pachnie. Ajj idę se zwalić
chocho napisał/a:
Wcale jej to nie pomogło poprawić urody.
McQurwa napisał/a:
Znacie to powiedzenie że kto wybrzydza ten nie r🤬a?
Wiec podrzucam wam wasz (nieosiągalny) ideał i k🤬ski w łapki teoretycy i koneserzy:

McQurwa napisał/a:
Wstawaj zesrales się. W życiu codziennym i tak cię nie stać na takiego paszczura, Stara stulejo. Pozdrów rękę....
HAL9000/2 napisał/a:
Znacie to powiedzenie że kto wybrzydza ten nie r🤬a?
Wiec podrzucam wam wasz (nieosiągalny) ideał i k🤬ski w łapki teoretycy i koneserzy:
Wyrokulicy napisał/a:
Wstawaj zesrales się. W życiu codziennym i tak cię nie stać na takiego paszczura, Stara stulejo. Pozdrów rękę....
Jak to się stało, że na Sadisticu pojawiają się takie gimbusiarskie teksty, sugerujące, jakoby r🤬anie byłoby niebywałym osiągnięciem? Średnia wieku na tym portalu raczej powinna eliminować takie młodzieńczo-dziecięce p🤬lenie...

Próbuje sobie przypomnieć czy pocałowała stópkę Jezuska zanim z domu wyszła...

Ładna, naturalna kobieta w średnim wieku. Większość tutaj krytykujących, jeśli kiedyś kiedykolwiek zar🤬a to jakiegoś zapuszczonego luja z futrem na łydkach i ryjem jak facet

Ale co wy chcecie przecież nie jest brzydka... Już wam troszkę odp🤬la ludzie
. To, że nie jest za bystra nie oznacza, że brzydka... Dostałaby po gaciach i to nie raz

podpis użytkownika
Ola gringo
Jak zwykle jakis typ napisze, ze nie podoba mu sie (w nie fajny sposob). poczym stado r🤬aczy , co r🤬a codziennie po. 3 razy i dodatku inna, to go zlinczuje lol
. Cisnac gimbo teksem "stuleja". Jprdl xD