👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
de_sade a czy to nie są przypadkiem dzieci ?! ty mały pedolilku trzepiący gdzieś w zapomnianej piwnicy xD
A takie pytanko mi przyszło do głowy. Czy od tego można sobie uszkodzić kręgosłup?
Za 30 lat te dziewczęta przypomną sobie że były tak molestowane #mituu.
Arachmit napisał/a:
A takie pytanko mi przyszło do głowy. Czy od tego można sobie uszkodzić kręgosłup?
Oczywiście, że można. Ale te które sobie złamały kręgosłup nie występują na olimpiadzie więc się o nich automatycznie zapomina
biedni pedofile, co oni się na kombinują, żeby tylko dzieciaka zaliczyć
~ nie lepiej było pójść do seminarium?
~ nie lepiej było pójść do seminarium?
poj🤬o cie? co w tym fajnego? xd co za p🤬lony stulejarz.. idz w koncu zar🤬ac leszczu j🤬y
mikEWrona napisał/a:
poj🤬o cie? co w tym fajnego? xd co za p🤬lony stulejarz.. idz w koncu zar🤬ac leszczu j🤬y
Wytrzyj ślinę z brody bo ci spływa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie