Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Gość z Finlandii, który od dobrych kilku lat robi stream 24/7 ze swojego życia - siedzenia przed komputerem jest teraz w poważnym stanie.
Choruje na raka (nie wiem jak długo) ale stracił już nos a teraz ma przerzuty do mózgu. Jak twierdzi jego lekarz zostało mu max 10 miesięcy życia.
Link do streama: www. cyberman. fi
Facet zbiera na swój pogrzeb a popisać możecie z nim o każdej porze dnia i nocy na jego chacie

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
petru23 2019-07-15, 3:05 4
Wrzuć film jak umiera na streamie
Zgłoś
Taz 2019-07-15, 7:24 6
Teraz nie powie panu doktorowi, ze wczoraj tego nie było, bo doktor ogląda go na streamie
Zgłoś
mygyry 2019-07-15, 7:45 38
Dostał raka od siedzenia przed kompem, mama miała rację...
Zgłoś
Wiewór 2019-07-15, 7:55 6
I koszulka warcrafta... esencja przegrywa.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-15, 8:45 3
To może podasz adres tej jego chaty...
Zgłoś
MalcolmX 2019-07-15, 11:55
To Cybermarian? O k🤬a ale smutne
Zgłoś
de_Sade 2019-07-15, 12:12 7
To co ma na głowie nazywa się "pampuch", czyli klucha robiona na parze. Zbieranie na własny pogrzeb też bez sensu. Ki c🤬j go obchodzi, co się stanie z jego cielskiem???
Zgłoś
Speakerninja 2019-07-15, 12:27 29
Jestem w szoku jaka tu k🤬a znieczulica panuje. Niedługo po tym jak ukazał się ten post ktoś napisał pod streamem do unierajacego typa ,,wstawaj k🤬a nierobie".

No do c🤬ja. Jak to trzeba mieć naj🤬e we łbie, aby pisać tego typu komentarz do typa ,które ostatnie chwilę spędza z nieznajomym osobami bo pewnie nie ma już rodziny....

By tobie lewatywe z h2so4 przypisali peździerzu.
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-07-15, 13:10 20
Jakim trzeba być idiotą, żeby oglądać, podziwiać i dawać kasę obcemu facetowi za to, że nic nie robi.
Tylko gimbusiarnia posiadająca kasę od tatusia może być tak głupia.
Ja muszę zap🤬lać po 10 godzin w własnej firmie, żeby zarobić na rodzinę, wczasy, szkoły, samochody , ZUSy, podatki it.
A taka menda społeczna, żeruje na socjalu i ma czelność zbierać kasę od dzieciaków.
Lepszy od Rydzyka
Zgłoś
UzytnikJutjub 2019-07-15, 14:04 8
Misiek_KRK napisał/a:

Jakim trzeba być idiotą, żeby oglądać, podziwiać i dawać kasę obcemu facetowi za to, że nic nie robi.
Tylko gimbusiarnia posiadająca kasę od tatusia może być tak głupia.
Ja muszę zap🤬lać po 10 godzin w własnej firmie, żeby zarobić na rodzinę, wczasy, szkoły, samochody , ZUSy, podatki it.
A taka menda społeczna, żeruje na socjalu i ma czelność zbierać kasę od dzieciaków.
Lepszy od Rydzyka

Nikt mu nic nie daje a już na pewno nie finowie. Typ jest znienawidzony w finlandii bo podobno pisał sobie z jakąś 15 latką no i ogólnie niezly creeper z niego.
Ma epilepsje i jakąs tam jeszcze chorobe. Potrafi wstać, upaść i rozwalić sobie głowe czy coś innego.
Sa foty na necie jak leży nieprzytomny i pogotowie do niego wbija na chate.
Taki samotnik, nie ma rodziny, znajomych ani nikogo. Tylko ten stream

Odpowiedziałem raczej na wszystko w tym komentarzu.

A no i jak jakiś 15 letni c🤬l z SADOLA wchodzi na chat i go wyzywa to skale zażenowania wyp🤬ala w kosmos.
Zgłoś
r061071 2019-07-15, 15:15 2
bardzo zasmuciła mnie to wiadomosc kiedy dokladnie pogrzeb ?
Zgłoś
zonkyZonk 2019-07-15, 16:05
Chory człowiek, a ci mu jeszcze chcą na chacie mazać sprayem. A tak na poważnie to gdzie ta chata?
Zgłoś
Cryo 2019-07-15, 16:06
UzytnikJutjub napisał/a:

Nikt mu nic nie daje a już na pewno nie finowie. Typ jest znienawidzony w finlandii bo podobno pisał sobie z jakąś 15 latką no i ogólnie niezly creeper z niego

Z🤬b "gural" też jest znienawidzony przez cały kraj, ale jednak kasę od gimbusów dostaje.
Zgłoś
konto usunięte 2019-07-15, 16:07 5
Cytat:

Jestem w szoku jaka tu k🤬a znieczulica panuje. Niedługo po tym jak ukazał się ten post ktoś napisał pod streamem do unierajacego typa ,,wstawaj k🤬a nierobie".

Też dziwie się skąd ta znieczulica, bo ten gość żyje i wygląda tak, jak wyobrażam sobie typowego użytkownika tego portalu. Może sami siebie nienawidzą i widzą w kolesiu odbicie własnego życia?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem