Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gość z Finlandii, który od dobrych kilku lat robi stream 24/7 ze swojego życia - siedzenia przed komputerem jest teraz w poważnym stanie.
Choruje na raka (nie wiem jak długo) ale stracił już nos a teraz ma przerzuty do mózgu. Jak twierdzi jego lekarz zostało mu max 10 miesięcy życia.
Link do streama: www. cyberman. fi
Facet zbiera na swój pogrzeb a popisać możecie z nim o każdej porze dnia i nocy na jego chacie

Zgłoś
petru23 2019-07-15, 3:05 4
Wrzuć film jak umiera na streamie
Zgłoś
Taz 2019-07-15, 7:24 6
Teraz nie powie panu doktorowi, ze wczoraj tego nie było, bo doktor ogląda go na streamie

podpis użytkownika

Sometimes good people must do bad things.
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Zgłoś
mygyry 2019-07-15, 7:45 38
Dostał raka od siedzenia przed kompem, mama miała rację...
Zgłoś
Wiewór 2019-07-15, 7:55 6
I koszulka warcrafta... esencja przegrywa.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-07-15, 8:45 3
To może podasz adres tej jego chaty...
Zgłoś
MalcolmX 2019-07-15, 11:55
To Cybermarian? O k🤬a ale smutne

podpis użytkownika

Opis
Zgłoś
de_Sade 2019-07-15, 12:12 7
To co ma na głowie nazywa się "pampuch", czyli klucha robiona na parze. Zbieranie na własny pogrzeb też bez sensu. Ki c🤬j go obchodzi, co się stanie z jego cielskiem???

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
Speakerninja 2019-07-15, 12:27 29
Jestem w szoku jaka tu k🤬a znieczulica panuje. Niedługo po tym jak ukazał się ten post ktoś napisał pod streamem do unierajacego typa ,,wstawaj k🤬a nierobie".

No do c🤬ja. Jak to trzeba mieć naj🤬e we łbie, aby pisać tego typu komentarz do typa ,które ostatnie chwilę spędza z nieznajomym osobami bo pewnie nie ma już rodziny....

By tobie lewatywe z h2so4 przypisali peździerzu.
Zgłoś
Misiek_KRK 2019-07-15, 13:10 20
Jakim trzeba być idiotą, żeby oglądać, podziwiać i dawać kasę obcemu facetowi za to, że nic nie robi.
Tylko gimbusiarnia posiadająca kasę od tatusia może być tak głupia.
Ja muszę zap🤬lać po 10 godzin w własnej firmie, żeby zarobić na rodzinę, wczasy, szkoły, samochody , ZUSy, podatki it.
A taka menda społeczna, żeruje na socjalu i ma czelność zbierać kasę od dzieciaków.
Lepszy od Rydzyka
Zgłoś
UzytnikJutjub 2019-07-15, 14:04 8
Misiek_KRK napisał/a:

Jakim trzeba być idiotą, żeby oglądać, podziwiać i dawać kasę obcemu facetowi za to, że nic nie robi.
Tylko gimbusiarnia posiadająca kasę od tatusia może być tak głupia.
Ja muszę zap🤬lać po 10 godzin w własnej firmie, żeby zarobić na rodzinę, wczasy, szkoły, samochody , ZUSy, podatki it.
A taka menda społeczna, żeruje na socjalu i ma czelność zbierać kasę od dzieciaków.
Lepszy od Rydzyka

Nikt mu nic nie daje a już na pewno nie finowie. Typ jest znienawidzony w finlandii bo podobno pisał sobie z jakąś 15 latką no i ogólnie niezly creeper z niego.
Ma epilepsje i jakąs tam jeszcze chorobe. Potrafi wstać, upaść i rozwalić sobie głowe czy coś innego.
Sa foty na necie jak leży nieprzytomny i pogotowie do niego wbija na chate.
Taki samotnik, nie ma rodziny, znajomych ani nikogo. Tylko ten stream

Odpowiedziałem raczej na wszystko w tym komentarzu.

A no i jak jakiś 15 letni c🤬l z SADOLA wchodzi na chat i go wyzywa to skale zażenowania wyp🤬ala w kosmos.
Zgłoś
r061071 2019-07-15, 15:15 2
bardzo zasmuciła mnie to wiadomosc kiedy dokladnie pogrzeb ?

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
zonkyZonk 2019-07-15, 16:05
Chory człowiek, a ci mu jeszcze chcą na chacie mazać sprayem. A tak na poważnie to gdzie ta chata?
Zgłoś
Cryo 2019-07-15, 16:06
UzytnikJutjub napisał/a:

Nikt mu nic nie daje a już na pewno nie finowie. Typ jest znienawidzony w finlandii bo podobno pisał sobie z jakąś 15 latką no i ogólnie niezly creeper z niego

Z🤬b "gural" też jest znienawidzony przez cały kraj, ale jednak kasę od gimbusów dostaje.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-07-15, 16:07 5
Cytat:

Jestem w szoku jaka tu k🤬a znieczulica panuje. Niedługo po tym jak ukazał się ten post ktoś napisał pod streamem do unierajacego typa ,,wstawaj k🤬a nierobie".

Też dziwie się skąd ta znieczulica, bo ten gość żyje i wygląda tak, jak wyobrażam sobie typowego użytkownika tego portalu. Może sami siebie nienawidzą i widzą w kolesiu odbicie własnego życia?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie