👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krisman1981 napisał/a:
Widziałeś kiedyś coś dobrego z polski bo ja jeszcze nie
widziałem na pewno gorszy znacznie produkt:
to twoja zasrana gównem osoba idioto.

Niezłe musiałeś tam grzebać skoro znalazłeś takie cuda. Ja przeszedłem główny wątek i spora zadań pobocznych na PC. Jak ktos pieprzy, że się nie da w to grać to chyba w ogóle w to nie grał, poza tym nie tam praktycznie w ogóle lewackiej propagandy na którą jestem wyczulony.
Kupiłam na premierę na PS4, trochę żałuję ale nie chce mi się oddawać główny wątek wciąga
krisman1981 napisał/a:
Widziałeś kiedyś coś dobrego z polski bo ja jeszcze nie
Patrząc na ciebie przekonujesz mnie do swojego zdania
Cyber jest zajebisty. Testowałem chwilę tę grę. Polecam. Wiedzmin przy tym to "Super Mario".
Cyberpunk całkiem spoko, najwięcej bugów na konsolach. Powód jest jeden i pora żeby konsolowcy pogodzili się z rzeczywistością.
Cierpicie na własne życzenie.
Cierpicie na własne życzenie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie