👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli akcja gry umiejscowiona jest również w Tajlandii, to jest to bardzo życiowe podejście do wyboru postaci.
Gra odnosi się do przyszłość a jak widać takie zboczenia są coraz częstsze...poza tym zrobiła się nagle moda na hejtowanie tej gry a ja powiem szczerze że na PC na ultra wygląda zajebiście i gra się całkiem przyzwoicie 8/10 bym dał. O konsolach się nie wypowiadam bo tam inna historia...
krisman1981 napisał/a:
Widziałeś kiedyś coś dobrego z polski bo ja jeszcze nie
Jako stary pragmatyk wiem jedno, nowe gry to się kupuje jak mają kilka miesięcy, cena o połowę mniejsze, dodatki, patche i opinie czy w ogóle warto.
W zasadzie tyczy to praktycznie wszystkiego, tylko frajerzy kupują i chodzą na premiery czy prapremiery, bicie kasy na no lifach.
W zasadzie tyczy to praktycznie wszystkiego, tylko frajerzy kupują i chodzą na premiery czy prapremiery, bicie kasy na no lifach.
krisman1981 napisał/a:
Widziałeś kiedyś coś dobrego z polski bo ja jeszcze nie
Polska piszemy wielką literą bucu z jakiegoś pierdzidołka,
Attero132 napisał/a:
Gra odnosi się do przyszłość a jak widać takie zboczenia są coraz częstsze...poza tym zrobiła się nagle moda na hejtowanie tej gry a ja powiem szczerze że na PC na ultra wygląda zajebiście i gra się całkiem przyzwoicie 8/10 bym dał. O konsolach się nie wypowiadam bo tam inna historia...
Gra typowo zrobiona na PC najlepiej z RTX ..
ale jak dla mnie trochę wątek główny za krótki.
Chyba czas zapieprzać do maka na roboty albo na grabarza i zarobić na to cudo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie