A ja tu siedze i wp🤬lam chleb ze smalcem. Dziękuję ci Polsko ;_;
Hamerykańska wersja mięsnego jęża?
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Pierre d'Ollony napisał/a:
Yhym... bo to wina Polski, że na nic więcej Cie nie stać.

Jad Kiełbasiany,
To są chyba Kanadyjczycy.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Tej blondynie pokazałbym ładny kawałeczek bekonu

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

bloodwar napisał/a:
Tej blondynie pokazałbym ładny kawałeczek bekonu
![]()
Masz na myśli ten skrawek tłustej owędzonej skóry?

Z taką można robić hot-dogi z majonezem...
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
dla muzułmanów
ty a w sumie... ciekawe co się stanie jeżeli c🤬ty zje parówkę... przecież tam jest wszystko z wieprzowiną włącznie O_o

Pierwszy tego typu filmik był spoko, ale później to już tylko nieudolne próby naśladowania.

Pierre d'Ollony napisał/a:
Smalec jest zajebisty, nie wiem co marudzisz. Swojskie żarło to jest to. Domowo robiony smalec, małosolne ogóry, flaczki, żołądki czy serca na gulasz. Samo zdrowie, nie to co szynki pompowane wodą i kiełbasy z odpadków.
Nie pojmuje tego rodzaju filmów. Oni pokazują, że mają pieniądze czy co ? Co oni udowadniają ? Zurzywają tyle jedzenia, że 5 osoba rodzina by to jadła przed minimum tydzień czasu roz🤬bią to porozrzucają po całej kuchni i koniec filmiku ? Dla mnie to jest żałosne marnotrawstwo i tyle, a jak dziecko by pod ich domem leżało i prosiło o kromke chleba to by nie dał bo nie ma pieniędzy ?