W autobusie siedzi młody chłopak i ciągle wpatruje się w dekolt młodej dziewczyny. Ona nie wytrzymuje i po chwili mówi:
- Chcesz w gębę?
- Tak, a drugiego do ręki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-04-10, 23:17
Brakuje w tym wszystkim murzyna.
konto usunięte
2011-04-10, 23:26
To po co jej dekolt jak nie chce żeby ktoś patrzył ?
konto usunięte
2011-04-10, 23:26
@up,
strefa zgniotu przy kolizji. proste.
@up
"Dekolt – wycięcie w górnej części ubrania odsłaniające szyję, czasem ramiona, plecy, biust."
co to ma do strefy zgniotu?
Pytanie kto jest bardziej zboczony. Takie panny ,ktore odjebia sie jak pod latarnie czy kolesie ktorzy sie na nie gapią?
Dowcip starszy niż węgiel, ale ma swój urok.
Życiowy ten kawał
konto usunięte
2011-04-11, 15:23
@pptomek
Racja. I jeszcze kręcą dupą jak kołem młyńskim... Ale posada jest:-D
konto usunięte
2011-04-11, 21:02
ah, dofciap starszy niż dinozaury, a i tak cieszy...
konto usunięte
2011-04-13, 19:24
pptomek napisał/a:
Pytanie kto jest bardziej zboczony. Takie panny ,ktore odjebia sie jak pod latarnie czy kolesie ktorzy sie na nie gapią?
Myślę, że ani wyzywająco ubierająca się kobieta, ani facet patrzący się w cycki nie są osobami zboczonymi. Zdrowy popęd seksualny jest dla ciebie zboczeniem?