Była chałka to teraz brokuł

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Dla mnie taki syntholarz to taki sam zjeb umysłowy co ci różni którzy mają pierdyliard kolczyków i tunelów w ryjach, jakieś kolorowe fryzurki i jeszcze często tatuaże na mordach do kompletu.
Każdego normalnego to obrzydza a im się podoba.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Każdego normalnego to obrzydza a im się podoba.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
ten synthol poza tym, że się wygląda jak idiota powoduje wzrost siły? Tak tylko pytam zanim wyśmieję jakiegoś na ulicy

Hrabia Drapula napisał/a:
up. a ty masz mózg jak ten brokuł wyżej
No pochwal się ile masz kolczyków w mordzie

Dobra, nieważne. Znalazłem twoją fotkę.

Już z dwojga złego jednak wolę gościa z olejkiem w cycku niż takie coś

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak stary, tak głupi... Jego wiek równa się ilorazowi inteligencji jaki posiada.
nowynick - mięśnie puchną, bo dostają zapalenia od syfu, który sobie wstrzykuje i jeśli nie robi podtrzymania na siłce, to jest poprostu spuchnięty jak po up🤬leniu przez olbrzymią osę. Poprawcie mnie jeśli się mylę sadolowi sterydziarze
nowynick - mięśnie puchną, bo dostają zapalenia od syfu, który sobie wstrzykuje i jeśli nie robi podtrzymania na siłce, to jest poprostu spuchnięty jak po up🤬leniu przez olbrzymią osę. Poprawcie mnie jeśli się mylę sadolowi sterydziarze

podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Marita nie używa syntholu. Ona została urzeźbiona przez vistrol i syropy na kaszel
Od testosteronu ma paułkę większa niż nie jeden zawodowy onanista z sadola.
-Ernest Hemingway

Od testosteronu ma paułkę większa niż nie jeden zawodowy onanista z sadola.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Internetowi napinacze teraz będą krytykować, a żaden nie ruszy się na siłowni, żeby zrobić taką rzeźbę.
to tylko do wygladu żadnej sily mu niedaje. przeciwnie jak by ćwiczył to by to jeblo i zalalo pół siłowni... dalej się zastanawiam po jaka cholere to ludzie wstrzykuja
...a nogi na 100% cienkie jak słomki
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.