Była chałka to teraz brokuł

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Dla mnie taki syntholarz to taki sam z🤬b umysłowy co ci różni którzy mają pierdyliard kolczyków i tunelów w ryjach, jakieś kolorowe fryzurki i jeszcze często tatuaże na mordach do kompletu.
Każdego normalnego to obrzydza a im się podoba.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Każdego normalnego to obrzydza a im się podoba.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
ten synthol poza tym, że się wygląda jak idiota powoduje wzrost siły? Tak tylko pytam zanim wyśmieję jakiegoś na ulicy

Hrabia Drapula napisał/a:
up. a ty masz mózg jak ten brokuł wyżej
No pochwal się ile masz kolczyków w mordzie

Dobra, nieważne. Znalazłem twoją fotkę.

Już z dwojga złego jednak wolę gościa z olejkiem w cycku niż takie coś

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak stary, tak głupi... Jego wiek równa się ilorazowi inteligencji jaki posiada.
nowynick - mięśnie puchną, bo dostają zapalenia od syfu, który sobie wstrzykuje i jeśli nie robi podtrzymania na siłce, to jest poprostu spuchnięty jak po up🤬leniu przez olbrzymią osę. Poprawcie mnie jeśli się mylę sadolowi sterydziarze
nowynick - mięśnie puchną, bo dostają zapalenia od syfu, który sobie wstrzykuje i jeśli nie robi podtrzymania na siłce, to jest poprostu spuchnięty jak po up🤬leniu przez olbrzymią osę. Poprawcie mnie jeśli się mylę sadolowi sterydziarze

podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Marita nie używa syntholu. Ona została urzeźbiona przez vistrol i syropy na kaszel
Od testosteronu ma paułkę większa niż nie jeden zawodowy onanista z sadola.
-Ernest Hemingway

Od testosteronu ma paułkę większa niż nie jeden zawodowy onanista z sadola.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Internetowi napinacze teraz będą krytykować, a żaden nie ruszy się na siłowni, żeby zrobić taką rzeźbę.
to tylko do wygladu żadnej sily mu niedaje. przeciwnie jak by ćwiczył to by to jeblo i zalalo pół siłowni... dalej się zastanawiam po jaka cholere to ludzie wstrzykuja
...a nogi na 100% cienkie jak słomki
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.