Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PsikutaBezS 2024-08-06, 6:40 3
To jak to jest teraz w Polsce wolno myć samochody czy nie wolno? Na podwórku podobno nie można, ale już w międzynarodowej-korpo-myjni już tak
Zgłoś
Burek13 2024-08-06, 8:45
Ładne drzwi i miał teraz się wyprostowało
Zgłoś
edek_kotek 2024-08-06, 8:55
Gdyby przeczytał napis na bramownicy to by się nie kręcił z tej strony
Zgłoś
ibrahim 2024-08-06, 9:51 3
PsikutaBezS napisał/a:

To jak to jest teraz w Polsce wolno myć samochody czy nie wolno? Na podwórku podobno nie można, ale już w międzynarodowej-korpo-myjni już tak

Można , tylko musisz mieć odpływ do kanalizacji burzowej.

[ Dodano: 2024-08-06, 09:52 ]
Tak właśnie sztuczna "głupota" wykończy jeszcze głupszą ludzkość.
Zgłoś
Palikuty 2024-08-06, 10:59 3
Ja prdlę! Przecież patrzył na już jadącą bramownicę i nie zatrybił że mu nie wystarczy czasu na wytarcie spermy z tapicerki?
To jak on w ogóle może prowadzić auto jeśli ma aż tak niedrożne synapsy?
Zgłoś
Maniecky 2024-08-06, 11:02 8
"Nacja z najywzszym IQ."... my ass. Tam przeciez same dauny sa. Uposledzone kognitywnie, spolecznie i emocjonalnie a nawet wizualnie z tymi ich tepymi mongo ryjami i pusym spojrzeniem..... Nie cierpie chinskiej zarazy.... to takie skonsnookie pejsy aka czyrak planety.
Zgłoś
pazuzu 2024-08-06, 11:25 2
Nie jestem ekspertem od myjni automatycznych ale czy nie powinno być zabezpieczen? takie które wykrywają przeszkodę i brama by się zatrzymała? wydaje mi się że w Europie są takie standardy bezpieczenstwa
Zgłoś
Palikuty 2024-08-06, 11:30 8
pazuzu napisał/a:

Nie jestem ekspertem od myjni automatycznych ale czy nie powinno być zabezpieczen? takie które wykrywają przeszkodę i brama by się zatrzymała? wydaje mi się że w Europie są takie standardy bezpieczenstwa

Brama się zatrzymała jak widać na filmie.
Zgłoś
Siriuz 2024-08-06, 11:32 6
pazuzu napisał/a:

Tak, w Europie są napisy na torebkach foliowych, żeby nie zakładać na głowę bo można się udusić.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
pazuzu 2024-08-06, 11:34 2
Siriuz napisał/a:

Tak, w Europie są napisy na torebkach foliowych, żeby nie zakładać na głowę bo można się udusić.

Nie no takie ostrzeżenia dla idotow to chyba są w usa 🙂
Zgłoś
zbigniewz 2024-08-06, 15:46 2
dobrze że ich coraz mniej.
Zgłoś
Nome 2024-08-06, 16:04 6
jak mnie wk🤬iają ludzie którzy zawsze "mają czas" zawsze "zdążą" , co on się kruwa będzie przejmować, przecież on musi teraz, zaraz... mój były tak zawsze musiał, potem k🤬a cyrk, bo samolot bez nas odleciał, wrzask przez tydzień... do tej pory mnie zalewa jak sobie wspomnę

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
mateuszsick 2024-08-06, 17:46 3
Palikuty napisał/a:

Ja prdlę! Przecież patrzył na już jadącą bramownicę i nie zatrybił że mu nie wystarczy czasu na wytarcie spermy z tapicerki?
To jak on w ogóle może prowadzić auto jeśli ma aż tak niedrożne synapsy?

W Polsce 40% ludzi ma niedrożne synapsy a mimo to studia kończą i samochodami jeżdżą 😀
Zgłoś
tomii666 2024-08-06, 21:10 1
No po prostu geniusz !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie