Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:04
Cygan i giełda samochodowa.
riddik33 • 2013-08-04, 20:32
Witam taka oto ciekawa sytuacja dziś się zdarzyła na giełdzie samochodowej na Załężu koło Rzeszowa :

Przechodzę sobie koło Mercedesa cabrio ( miał około 260 koni) i odszedłem kilka kroków a tu włącza się u niego alarm i widzę c🤬atego w odległości 2 metrów od auta a z tłumu dobiega głos :
- dobry alarm w tym Mercu , rumuna wyczuwa z daleka
- bł błe gale gable{jakoś tak} ( tyle właśnie pod nosem zamruczał c🤬ty i czym prędzej oddalił się )

Przynajmniej 10 osób w tym Ja miałem bekę aż do popołudnia.

A gdy opowiedziałem o tym koledze i opisałem autko mu to odpowiedział do mnie:
- h🤬j tam z tymi 260 konikami zajebisty alarm ma
Zgłoś
BongMan 2013-08-04, 20:38 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-04, 20:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pakicito 2013-08-04, 21:35 5
Cytat:

Polak Polakowi wilkiem

szczególnie jak w 10 letnim 1.9 TDI Polak Polakowi wkręca, że to ma 180 tys. przebiegu
Zgłoś
daniel5995 2013-08-04, 21:45 1
Zgłoś
juzeg 2013-08-05, 16:14 4
Piwo za Rzeszów
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 16:29
Pozdrów ode mnie tego swojego chłopaka
Zgłoś
Lemon19 2013-08-05, 16:38
Zgłoś
bury22 2013-08-05, 17:02 1
Zgłoś
Imper3838 2013-08-05, 17:20
Zgłoś
tranzystor 2013-08-05, 17:50
Zgłoś
Jackofspam 2013-08-05, 17:54
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-05, 18:02
Zgłoś
Kuntakinte 2013-08-05, 18:20
Zgłoś
Imper3838 2013-08-05, 18:21
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem