Trochę brak słów...
Cytat:
Wczoraj we Wrocławiu, na skrzyżowaniu ul. Wołowskiej i Żmigrodzkiej około godziny 20-tej doszło do zderzenia dwóch samochodów osobowych: peugeota i opla. Mężczyzną, który spowodował wypadek był cygan z dwoma promilami alkoholu we krwi.
Gdy policja wraz z pogotowiem dotarły na miejsce i chciały zainterweniować, do samochodów podbiegło 20 koczujących w pobliżu cyganów. Zablokowali oni dostęp do samochodu ze swoim współplemieńcem. Policja była zmuszona wezwać posiłki. Dopiero wówczas doszło do skutecznej interwencji.
Cygan kierujący oplem pojechał do szpitala na profilaktyczne badania. Prawdopodobnie ma lekki uraz kręgów szyjnych. Według relacji świadków policja zrezygnowała z podjęcia jakichkolwiek działań ponieważ kierujący oplem, jak i większość jego cygańskich towarzyszy nie posiadała dowodów osobistych ani innych dokumentów.
A nie mówiłem moja kochana.
Wyskrob proszę tego cygana.
Cygan to złodziej i tak już zostanie.
Pan Jezus w biblii ma to napisane.
Źródło
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-05-30, 13:52
Mam nadzieję, że kierowca - prowokator został ukarany za napaść na kierowcę romskiego.
konto usunięte
2013-05-30, 14:00
Jak stawiali opór to trzeba było strzelać i tyle.
konto usunięte
2013-05-30, 14:11
konto usunięte
2013-05-30, 14:17
konto usunięte
2013-05-30, 14:18
@Spartan78 Kce
W Katowicach i Bytomiu też tego multum jest. A powiem szczerze, bardzo mało jest tego czegoś w miastach Zagłębia Dąbrowskiego.
konto usunięte
2013-05-30, 14:21
konto usunięte
2013-05-30, 14:46
@Dżamal
Bo Niwka żyje swoim życiem
Zauważ że w centrum nie atakują tak jak w centrum Katowic
konto usunięte
2013-05-30, 14:47
karrbon napisał/a:
@Dżamal
Bo Niwka żyje swoim życiem
Zauważ że w centrum nie atakują tak jak w centrum Katowic
Nie rozmawiam z ludźmi z Sosnowca.
konto usunięte
2013-05-30, 14:51
Akurat nie jestem z Sosnowca, twój problem.
A teraz sobie wyobraźcie... Cyganie przechodzą na Islam D:
konto usunięte
2013-05-30, 15:13
Vendal napisał/a:
Trochę brak słów...
Obrazek
A nie mówiłem moja kochana.
Wyskrob proszę tego cygana.
Cygan to złodziej i tak już zostanie.
Pan Jezus w biblii ma to napisane.
Źródło
Widzę mam konkurencje.
konto usunięte
2013-05-30, 15:53
Czuć fejkiem, albo autora albo ludzi, którzy to mówili. Bez prawa jazdy przy sobie nie można prowadzić samochodu, więc jest nawet dodatkowy powód do zatrzymania cygana. Kierujący nie ma prawa jazdy i dlatego nie mogą go ukarać? Raczej wątpię.
konto usunięte
2013-05-30, 16:53