Trochę brak słów...
Cytat:
Wczoraj we Wrocławiu, na skrzyżowaniu ul. Wołowskiej i Żmigrodzkiej około godziny 20-tej doszło do zderzenia dwóch samochodów osobowych: peugeota i opla. Mężczyzną, który spowodował wypadek był cygan z dwoma promilami alkoholu we krwi.
Gdy policja wraz z pogotowiem dotarły na miejsce i chciały zainterweniować, do samochodów podbiegło 20 koczujących w pobliżu cyganów. Zablokowali oni dostęp do samochodu ze swoim współplemieńcem. Policja była zmuszona wezwać posiłki. Dopiero wówczas doszło do skutecznej interwencji.
Cygan kierujący oplem pojechał do szpitala na profilaktyczne badania. Prawdopodobnie ma lekki uraz kręgów szyjnych. Według relacji świadków policja zrezygnowała z podjęcia jakichkolwiek działań ponieważ kierujący oplem, jak i większość jego cygańskich towarzyszy nie posiadała dowodów osobistych ani innych dokumentów.
A nie mówiłem moja kochana.
Wyskrob proszę tego cygana.
Cygan to złodziej i tak już zostanie.
Pan Jezus w biblii ma to napisane.
Źródło
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?
Ja: Bo to poj🤬e...
Piwko za braci
k**wa, zaczyna się i w Polsce zaje*ać to w zarodku.
podpis użytkownika
Młodych ziemniaków się nie odgrzewa
Konto usunięte
2013-05-30, 11:04
k🤬a patrzeć się nie da na te tępe, brudne ryje z "inteligentnym" spojrzeniem
spalić pasożytów jaka k🤬a w polsce chroni to bydło spalić razem z zarazą
Konto usunięte
2013-05-30, 11:14
To ja k🤬a się piwa w parku chcę napić kulturalnie i lada chwila by mnie na komendę już wysyłali, a tym ciabarom nic nie zrobią? Ja p🤬lę...
cyganie są przej🤬i. W ubiegłym roku wracam ze szkoły coś ok. 14 już byłem na ulicy gdzie mieszkam i zobaczyłem cygana no c🤬j idę pod klatkę otwieram drzwi i tak spoglądam na niego a on "K🤬a zaraz ci przyjebie, masz jakiś problem" no c🤬j powiedziałem proste tak i..... tyle go widziałem, reasumując oni są poj🤬i
podpis użytkownika
"Matka ćpie, że wiesz?
Lepszy nic niż rydz.."
Konto usunięte
2013-05-30, 11:40
Zutylizować ścierwo.
no to jak nie mają dokumentów żadnych to deportacja na biegun południowy i narrra
Konto usunięte
2013-05-30, 11:51
W imię Taboru!
Konto usunięte
2013-05-30, 11:52
Nie maja dowodow osobistych? K🤬a mac to mozna spokojnie takich palowac! Ktorys sie poskarzy? Wszyscy sa anonimowi:D
"jeden za wszystkich, wszyscy za jednego"
Konto usunięte
2013-05-30, 12:18
Mam wyj🤬e na cyganów, w sumie nieszkodliwe robaki, pożebrzą, wezmą złotówkę z koszyka, ukradną miedzianą rynnę to ich max. Prawdziwe zagrożenie to ko🤬y i to ich powinniśmy nap🤬lać.
Konto usunięte
2013-05-30, 12:21
Europa ma muslimów, my mamy cyganów...
Konto usunięte
2013-05-30, 12:21
Ale chciałoby się napisać co leży na sercu, no ale już pewnie policja śledzi ten post.