👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Policja umorzy, wszak szkoda czasu jak rowerzyści jeżdżą przez pasy i chorzy na raka uprawiają gandzię.
Oglądam to po raz 3 - jak można sobie strzelić takiego samobója.
Oglądam to po raz 3 - jak można sobie strzelić takiego samobója.
Następnym razem nie dawaj im tyle różnych rzeczy jednocześnie. Góra dwie, tak żebyś się w tym nie pogubił.

Wszystkie kradzieże z tymi brudasami są ustawione. Każdy wie, że jak takie gówno chodzi do sklepu wchodzi to 110% szans, że coś zajebie.

U mnie w sklepie wisi tabliczka, Cyganów nie obsługujemy. Dodam, że pracuję na myjni samochodowej.

A podobno jubilerzy to są mądrzy ludzie
Mądry człowiek nie dałby nawet do ręki takiemu brudasowi złota a co dopiero odwrócić od niego wzrok

W każdym cywilizowanym kraju powinna być prawna możliwość wywieszania tabliczek "cyganom wstęp wzbroniony", "psy mile widziane, cyganie won, bo ludzie się brzydzą". Ten ostatni, to napis na drzwiach restauracji

Ewidentnie wyr🤬any przez cygana zostałeś...
Pifka nie będzie.
Pifka nie będzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie