Cyganie żebrają w Częstochowie na Jasnej Górze, wyłudzają pieniądze od starszych ludzi.
HD: watch?v=i9Wcvkf_Aqg
Konto usunięte
2013-07-16, 14:20
Cholerne nieroby, jak im nie wstyd... Połapać to w klatki i wywieźć w p🤬du
Konto usunięte
2013-07-16, 14:28
U mnie w mieście siedział jeden dziś z dzieckiem przy wejściu do marketu, z jakąś kartką, której nie doczytałem.
Wygląda na to że oni są bardziej skłonni by się ośmieszyć i poniżyć żebraniem niż uczciwie zapracować.
A u nas cyganów pogonili i w Sieradzu już nie ma żadnego żebrania, chyba, że staruszkowie pod sklepem
Konto usunięte
2013-07-16, 14:43
Lepsza taka reakcja na cygańską plagę niż żadna. Dam Ci piwo.
Armia Rydzyka Atakuje!
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
Wystarczy nie dawać.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Konto usunięte
2013-07-16, 16:12
a tak z ciekawości to Wasz bóg nie kazał kochać bliźnich?
obrzydlistwo-dzieciak patrzy a potem sam to samo robi, zamiast być wzorem tfu! co to za matka która wykorzystuje dziecko do żebrania?(bo zarabianiem tego nazwać nie można). przykre w c🤬j.
Trafił k🤬a swój na swego - j🤬ych rydzyków mogą okradać do woli i c🤬j! Słyszeliście co tam leci z megafona? 2:33
Dałbym edita ale już nie mogę, więc tutaj przeproszę za drżenie ekranu w elementach, gdzie są napisy.
To wynik narzędzia na youtube służącego do usuwania drżenia. Na youtube jest dostępne już bez drżenia.
Konto usunięte
2013-07-16, 18:25
Pytam się - co gdzie byli skini?! Nigdy ich nie ma gdy są potrzebni!
Mnie i tak najbardziej wk🤬ia to, że zamiast nauczyć czegoś porządnego dzieci to nauczą je żebrać.