👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwijają na noc, żeby nikt nie ukradł. Jak sołtys asfalt w Wąchocku.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
hahaah xDDD
Kurde ostatnio pisałem znajomemu na discord że dawno nie było ciekawego filmu o cyganach a tu proszę
Kurde ostatnio pisałem znajomemu na discord że dawno nie było ciekawego filmu o cyganach a tu proszę

Geowłóknina, drogi raczej nie budują, na opchnięcie pójdzie, albo lepiankę przykryją, bo cieknie.
Witam w świecie internetu
P.S. jest 20 marca 2023 a Rumunia od kiedy weszłą do ONZ Od 14 grudnia 1955 poznając asfalt ( nie ten z afryki ) postanowiła go zbierać, bo fajnie sie nim rzuca i koniury szybciej zap🤬lajo po nim
P.S. jest 20 marca 2023 a Rumunia od kiedy weszłą do ONZ Od 14 grudnia 1955 poznając asfalt ( nie ten z afryki ) postanowiła go zbierać, bo fajnie sie nim rzuca i koniury szybciej zap🤬lajo po nim

RYHOO napisał/a:
Witam w świecie internetu
Przecież wystarczyło kliknąć w link od filmu.

Heliar napisał/a:
Przecież wystarczyło kliknąć w link od filmu.
Pewnie ale tam jest ż__orura a nie jej kopia z wykopów

Ale od Cyganów, zwłaszcza tych na Ukrainie to z całym szacunkiem, ale proszę się odtentegosować
Odprowadzanie traktorem sowieckich czołgów na złomowisko w zeszłym roku było epickie. To, że nie ma już w pobliżu kacapskiego sprzętu, to nie ich wina.
Aczkolwiek, to lud koczowniczy, mogliby wyemigrować trochę bardziej na wschód...

Aczkolwiek, to lud koczowniczy, mogliby wyemigrować trochę bardziej na wschód...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.

Geraldinio napisał/a:
Ale od Cyganów, zwłaszcza tych na Ukrainie to z całym szacunkiem, ale proszę się odtentegosować Odprowadzanie traktorem sowieckich czołgów na złomowisko w zeszłym roku było epickie. To, że nie ma już w pobliżu kacapskiego sprzętu, to nie ich wina.
Co ty bredzisz cyganie p🤬lony? xD J🤬 tych złodziei i brudasów, niezależnie komu kradną i gdzie roznoszą choroby.
Rodzina - grupa osób powiązanych ze sobą poprzez pokrewieństwo lub powinowactwo. W węższym znaczeniu są to rodzice wraz z dziećmi, czyli tzw. rodzina nuklearna. Rodzina, zdaniem socjologów i według najprostszych jej definicji, to „najważniejsza, podstawowa grupa społeczna, na której opiera się całe społeczeństwo.
I to jest rodzina, c🤬ja o tym wiecie, bo siedzicie na sadistic Nie macie rodziny, cyganów nie zrozumiecie.
I to jest rodzina, c🤬ja o tym wiecie, bo siedzicie na sadistic Nie macie rodziny, cyganów nie zrozumiecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie