Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ryzu 2013-10-15, 18:19
tylko czekam na start jak w rosji :d musze kupic kominiarkę

podpis użytkownika

Śmierć lewactwu
Zgłoś
MojaAdrenalina 2013-10-15, 18:23
zbierzmy ekipę i zróbmy wywóz gruzu ;d
Zgłoś
v................y 2013-10-15, 18:27
Ooo coś mi się wydaje, że będzie męczennik w świętej wojnie z gruzem
Zgłoś
POPISowyNumer 2013-10-15, 18:40
A teraz serdeczne podziękowania dla tych, którzy głosują na PO, PiS, SLD, Ruch Paligłupa i innych cwaniaczków.

podpis użytkownika

KABUM!
Zgłoś
Z................l 2013-10-15, 18:41 12
MoRs134 napisał/a:

Cygańskie jeb****ne ścierwo! Przyjechały brudasy do polski i ku**a myślą że mogą wszystko. Niech spier****ją z kąd przybyli a nie k**a burdel w naszym kraju robią!

Cygańskie j🤬e ścierwo! Przyjechały brudasy do Polski i k🤬a myślą że mogą wszystko. Niech sp🤬alają skąd przybyli a nie k🤬a burdel w naszym kraju robią!

Poprawiłem, nie dziękuj.
Zgłoś
premium122 2013-10-15, 18:55

Złodziejowi uciąć ręke przy samej dupie .

podpis użytkownika

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
defcon1 2013-10-15, 18:59 9
Kiedy gówno leży na ulicy i każdemu przeszkadza, nikt nie ma pretensji do tego, kto je stamtąd usunie.
Nie rozumiem, dlaczego sprawa z cyganami miałaby mieć się inaczej?
Zgłoś
Myxxer 2013-10-15, 19:58 2
Niech nosi ze sobą trochę gruzu w plecaku czy gdzieś. W razie ataku rzuca gruz i tym samym daje sobie trochę czasu na ucieczkę zanim te brudasy to wp🤬lą
Zgłoś
pawianek85 2013-10-15, 19:59 1
Wujku Adi wróć (((
Zgłoś
S................s 2013-10-15, 20:11
Takie mnie najbardziej wk🤬iają.
Żyją za nasze podatki im k🤬a niedobrze.
Ale logika podpowiada: jeżeli płacimy za jej życie to to praktycznie jest nasz własny cygan.
Zgłoś
B................z 2013-10-15, 20:19
K🤬a nie wiem czy czasem nie ta sama wczoraj próbowała mi wcisnąć jakieś c🤬jowe perfumy ze sklepu po 5 zł za jedyne 59,90 zł...
Zgłoś
Pleso93 2013-10-15, 20:47 1
606 napisał/a:

Nie można iśc za przykładem Bułgarów, Węgrów lub choćby Czechów? Naprawdę j🤬e pepiczki i jacyś bałkańcy potrafią sobie radzić, a my nie?

A właśnie, że nie można!
Bo te j🤬e polaczki szczekają coś o równości, o tolerancji, o prawach człowieka, czyli o jakiejś skrajnej utopii.
Tak, polaczki. Takie to głupie i naiwne... J🤬e matoły z zapędami multikulturalnymi, bez zdolności racjonalnego myślenia, naćpani jakimś medialnym gównem krzyczą swoje desperackie wizje tak głośno, że Polaków właściwie od dawna nie da się usłyszeć.

Chorzy ludzie.
Ja p🤬le, na prawdę, nawet ta dzicz ze wschodu w tej kwestii wykazuje się większą inteligencją niż polaczki.

P.S.
Dzisiaj widziałem pedała w pociągu. Pamiętam go z przeszłości, kiedy jeszcze nie miał makijażu, manicure'u, torebki, ani damskich ciuchów na sobie. Wyglądał na wyjątkowo brzydką dziewczynę.

Masakra k🤬a...
Zgłoś
p................5 2013-10-15, 20:48
Jesli im sie tu nie podoba to granice otwarte - mogą wyjechać.
Zgłoś
kenzol 2013-10-16, 1:20 2
Właśnie obejrzałem ten filmik "Drużyna cyganki pokonana" i dopiero teraz mogę ocenić sytuację. Czepiacie się Cyganów, a Cyganie nas Polaków. W mediach i w Internecie aż huczy od wszelkich spięć, które były i będą. Cyganów ile było w Polsce 20-30 lat temu tyle jest do dziś. Fakt, że pobierają teraz socjal, czego być nie powinno... i to właśnie to nas razi, chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze, bo wkurzamy się, kiedy nacja, która nie ma w zwyczaju podejmować się pracy zarobkowej otrzymuje pieniądze z naszych podatków. A na tym filmiku widać, że autor wyraźnie sprowokował cyganki, a one się nie pier...lą. Zaatakowała go tą smyczą, bo po dobroci nie chciał ustąpić. Też bym się wkurzył gdyby jakiś frajer stanął nade mną z kamerą i zaczął nagrywać. Zawsze staram się obiektywnie ocenić wszelkie zdarzenia, którymi karmią nas media, ale w tym wypadku widzę marną prowokację osoby nagrywającej, która wiedziała na co się rzuca, wiedziała jak to się skończy, bo była wyposażona w gaz. Tym razem mam nadzieję, że znajomi cyganki słusznie skopią mu za to tyłek.
Zgłoś
c................Y 2013-10-16, 11:53
kenzol, I jeszcze bezczelnie przekonany że ma do tego prawo. Chciał błysnąć w internetach a teraz się chowa po sklepach, błazenada.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie