📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na cyganie gnojowica nie robi wrażenia, całe życie mieszka w gnoju.
Ta gnojówka to chyba wabi te brudasy.
Żeby to odstraszyć trzeba mydliny rozlać i obficie posypać ogłoszeniami o pracę
Żeby to odstraszyć trzeba mydliny rozlać i obficie posypać ogłoszeniami o pracę
PsikutaBezS napisał/a:
Na cyganie gnojowica nie robi wrażenia, całe życie mieszka w gnoju.
nie znasz się na mniejszościach, dla cyganów gnój to największa obraza, kontakt z odchodami to dla nich skalanie, cyganie pochodzą z Indii i tam też kontakt z odchodami jest skalaniem, dlatego nawet dup nie pocierają, żeby się nie skalać... nie spuszczają wody po sraniu, żeby się nie skalać, nie mają toalet w domu, bo to skalanie...
opryskanie ich gnojowicą jest absolutnie rewelacyjne

Najlepsze to by było wynajęcie samolotu do oprysków, załadowanie tam gnojówki i spuszczenie im prosto na łby.
W razie czego nalot zawsze można powtórzyć.
Każdy żołnierz wam to powie- najważniejsze jest zawsze bezpośrednie trafienie w cel...
W razie czego nalot zawsze można powtórzyć.
Każdy żołnierz wam to powie- najważniejsze jest zawsze bezpośrednie trafienie w cel...
@MDR: najlepsze to by było spuszczenie z takiego samolotu rozmydlonego mydła z dodatkiem perfum albo rozrzucenie ulotek z ogłoszeniami o pracę wtedy cyganie by się wynieśli, bo teren byłby skażony xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie