Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Cygańska wróżba
Lysack • 2015-10-01, 0:47
"Plac niepodległości, Łódź.
Podchodzi do mnie cyganka i pyta:
-Da mi pan 10 groszy?
- Pytanie jeszcze dlaczego miałbym pani dać 10 groszy.
- Na bułkę potrzebuję blablabla, biedna jestem blablabla, powróżę panu-
-Pani umie wróżyć?
-Tak.
-To w takim razie niech mi pani wywróży czy ja pani dam te 10 groszy
-Da mi pan.
-No widzisz? C🤬jowo wróżysz.

Poszedłem dalej słysząc z tyłu jak cyganka rzuca swoje cygańskie uroki i jakiś chłopak się śmieje."

Zaj🤬e z facebooka, google nie zna, więc pewnie nie było
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-01, 2:56 20
Fejk. Cygani nie mówią do obcych per pan, tylko są na "ty".
Zgłoś
lobominator 2015-10-01, 6:37 59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-01, 8:15 2
up@ - cyganie używają zwrotu:"kochaniutki/a" bez względu na porę roku, region, rządy PO/PSL czy inne klęski żywiołowe
Zgłoś
lukasz634 2015-10-01, 8:26 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2015-10-01, 8:27 1
@lobominator

a do tej pracy też Cię cyganka przymusiła?

To jakby wywróżyła/rzuciła urok, że zginiesz i byś się na torach spać położył... no ciężko żeby nie wyszło...
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-01, 10:19
Za 10 groszy, to ona nawet by gęby nie otworzyła. Fejk.
Zgłoś
IOI 2015-10-01, 10:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-01, 12:50
Cygańskich uroków bym sie bał.
Urok w stylu wiem gdzie mieszkasz , ojebię ci chatę może źle sie skończyć.
Zgłoś
konto usunięte 2015-10-01, 12:54 1
Zgłoś
qismo1 2015-10-01, 15:16
Zgłoś
kawkaman 2015-10-01, 16:20
Zgłoś
septix 2015-10-02, 3:49
Zgłoś
ruskiuran 2015-10-02, 17:16
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem