👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda że wszechobecna "tolerancja" nie pozwala im nawet na przeprowadzenie obywatelskiego zatrzymania.

Pracownik sklepu debilem roku! Faktycznie trudno mu było pomóc koledze.. Za głupi żeby iść pod bramę wjazdową i rozmawiać przez tel jednocześnie.
Pewnie pracownicy tego sklepu po pracy jak zdejmują z siebie służbowe uniformy z powrotem zakładają rurki i na deskach wracają do domu a wieczorem idą się zabawić do błękitnej ostrygi!
to co szefostwo przycina na zatrudnianiu inwalidów intelektualnych, to cygany wyniosą. i koło się zamyka.
a z drugiej strony to po co maja sie szarpac z brudem, to nie ich sklep, nic nie traca, jest nagranie wiec mogli sobie odpuscic.

A jak powiesz że to złodzieje i środowisko patogenne, to cię nazwą rasistą, albo jeszcze gorzej.
Tak, Cyganie kradną.
Tak, to brudasy.
Tak, wszędzie głównie siedzą na socjalu.

Tak, Cyganie kradną.
Tak, to brudasy.
Tak, wszędzie głównie siedzą na socjalu.

Haha debil myslal, ze cygan sie przestraszy bramy. Prawda jest taka, ze na to gowno nie ma lekarstwa. POlicja i tak im nic nie zrobi, a nawet jezeli, to i tak dla nich wiezienie to w sumie wczasy w 5 gwiazdkowym hotelu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie