Cytat:
Cygańskie dziecko jest w stanie zarobić w jeden dzień nawet 400 euro. Miesięcznie do 12.000 euro.
Jak się spodoba wstawię resztę dokumentu.
Boże jeżeli jesteś, ześlij pioruny na całe cygańskie plemienia! Albo nie... Do pieca z brudasami!
Konto usunięte
2012-12-04, 22:36
Okraść cygana z kradzionych perfum Cyganospekcja?
ale ze mnie jest gamon... koncze c🤬jowe studia lapie c🤬jowa robe, a tu moge sobie wziac dotacje z unii, zatrudnic paru cyganow i otwieram wlasna firme zajmujaca sie 'obsluga' bankomatow. chyba czas na zmiany...!
Kazdy chce zarobic, tylko nie wie jak...
wiec wszyscy kradna
slumsy jak w Indiach
za co nie lubimy cyganow i innych tego typu pajacow
Milego ogladania
Ps przepraszam za logo tvn
BOnus
vimeo.com/57529504
Prawo w Hiszpanii jest takie ze za kradziez wsadza sie do aresztu na 3 dni a potem wypuszcza
Chyba Cię poj🤬o że będę marnował godzinę żeby popatrzeć jak cyganie kradną.
Hitler by sobie z nimi poradził
przydante i ciekawe informacje
warto wiedziec cos o pasozytach ktorych nienawidzimy
K🤬a no nie dam rady obejrzeć całego, za bardzo się brzydzę. Dla mnie ci podludzie mają tylko wartość opałową. Przerobić cały ich slums na biopaliwo.
Po tym filmie jestem już na 100%%%%%%% rasista.Jebnąć napalmem zaorać i śrubokrętów zasadzić.
Konto usunięte
2013-02-20, 19:47
Oglądałem to już kiedyś ze dwa razy. Warto oglądnąc. Polecam.
Konto usunięte
2013-02-20, 23:37
od razu 'są zmuszane do kradzieży'...a redaktorzyna nawet nie pomyślał że może po prostu lubią kraść i jest to sposób na życie?
ps. na odstrzał
Cholera no obejrzałbym, już nawet c🤬j z tym logiem - przeboleję, ale słowa "cygański informator powiedział" podważyły całą wiarygodność tego materiału w moich oczach.
Pokazywali też kiedyś jak Rumuni żebrzą w Londynie skąd pieniądze wysyłają do Rumunii, a tam budują sobie wille, po tym to dopiero k🤬ica łapie.
Konto usunięte
2013-02-21, 13:00
ale to już .. ło ło ło, je, je, je