Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trambulator 2021-10-05, 12:00 22
Ore Ore, nie swój portfel biore
Szaba daba, dywan też się nada
Zgłoś
nwonigers 2021-10-05, 12:15 37
szmata po prawej na pewno widziala ale lepiej trzymac morde w kubel. oby karma wrocila kiedys i ja skubneli.
Zgłoś
Igorek95 2021-10-05, 13:02
Brudna robota nabiera nowego znaczenia
Zgłoś
Mzimu 2021-10-05, 14:33 1
Jebnąć w łeb, aż się nakryje tą cygańską spódnicą. Zresztą to nic nie pomoże, bo jak nie przyniesie wieczorem fantów swojemu panu, to pewnie i tak dostanie w łeb, tylko dwa razy mocniej.
Zgłoś
McQurwa 2021-10-05, 15:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mazga50 2021-10-05, 16:00 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
turbonekro 2021-10-05, 16:30 1
Zgłoś
PePetto 2021-10-05, 16:40 3
Zgłoś
Tryper 2021-10-05, 17:04 2
Zgłoś
ra0mir 2021-10-05, 18:00
Zgłoś
wojtekpwse 2021-10-05, 21:54
Powinna od pasażerki dostać lute w ten brudny ryj.
Zgłoś
kapitan1989 2021-10-06, 8:04 1
nwonigers napisał/a:

szmata po prawej na pewno widziala ale lepiej trzymac morde w kubel. oby karma wrocila kiedys i ja skubneli.

szmata po prawej prawdopodobnie dopiero wsiadła do autobusu tylnymi drzwiami.
Zgłoś
JanJankowski 2022-07-07, 20:01
Wstrętna brudaska
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem