Widzę że ktoś skończył archeologię. W jakich pokładach skalnych wykopałeś ten staroć?
radek225 napisał/a:
Widzę że ktoś skończył archeologię. W jakich pokładach skalnych wykopałeś ten staroć?
Dla mojego dziadka po wylewie opowiadanie kawałów które pamiętał mimo iż praktycznie przestał funkcjonować było jedyna rozrywką w odstępstwie od codziennych zmagań z własnym ciałem. Kawał napisany i przeczytany nie jest tym samym co opowiedzenie go z tamtym zapałem.
konto usunięte
2022-07-13, 8:24
Krzyszof.K napisał/a:
Dla mojego dziadka po wylewie opowiadanie kawałów które pamiętał mimo iż praktycznie przestał funkcjonować było jedyna rozrywką w odstępstwie od codziennych zmagań z własnym ciałem. Kawał napisany i przeczytany nie jest tym samym co opowiedzenie go z tamtym zapałem.
Przestań zatem dodawać tutaj te nędzne dowc🤬y.
Trzeba to zgłosić do najwyższych władz cygańskich
Za "sex" piwa nie będzie. Piszesz też xiądz, paradox axamit?
Nie wiem czemu ale ta moda na silenie się na "europejskość" z parciem na zachodnie trendy i to w każdej dziedzinie życia coraz bardziej zaczyna mnie wk🤬iać.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Nie wiem czemu ale ta moda na silenie się na "europejskość" z parciem na zachodnie trendy i to w każdej dziedzinie życia coraz bardziej zaczyna mnie wk🤬iać.
Litera X pomimo swej wymowy ks nie zawsze powinna być zastępowana.
W języku polskim w większości przypadków jedna z form dominuje nad drugą, ze względu na przyzwyczajenia językowe.
I o ile seks oraz sex są dopuszczalne, o tyle taxi i jego wersja taksi raczej będzie wywoływała spore wątpliwości, ponieważ użycia tego wariantu można policzyć na palcach jednej dłoni.
Krzyszof.K napisał/a:
Uważasz że kogoś tu to obchodzi? Zobacz czy gdzie indziej nie masz kawałów do opowiedzenia.
Łap Krzysztofie, wyżyj się chłopie skoro tak lubisz kawały.
Nie mogłem się powstrzymać przed chichotem,
kiedy córka powiedziała, że kiedy dorośnie chcialaby zostać premierem.
Pielęgniarki w hospicujm też to rozśmieszyło
- Panie doktorze, jak tam moje wyniki?
- Może pan brać kredyt.
- Ale ja nie mam z czego spłacać…
- Nie będzie pan musiał.
Przychodzi" kadłubek (taki bez rąk i nóg) na zawody pływackie i się przechwala, że wszystkich pokona. Mają go tylko na słupek postawić i zepchnąć na sygnał startu. Jak powiedział, tak zrobili. Start! Spychają kadłubka ze słupka, a ten jak kamień na dno. Wskoczyli, wyłowili, ocucili, a kadłubek: - Co za c🤬j mi czepek na uszy założył!?
Jasiu uprawia seks z Małgosią, bardzo, bardzo brutalny, analny seks;
a Małgosia ani nie jęknie, ani nie stęknie...
Dlaczego? zastanawia się Jasiu.
- Bo Małgosia nie żyje...
Tesla we we wnętrzach modelu 3 stosuje wyłącznie wegańską skórę.
W końcu! Ktoś znalazł weganom jakieś zajęcie.
Gdzie raki zimują?
-w hospicjum
Co wspólnego mają ofiary gw🤬tu i wycieraczki samochodowe?
Piszczą gdy są suche.
Czym różnią się 8,9,10 i 11 latki od japonek?
Wszystkie piszczą tak samo!
Huehue, boki zrywać k🤬a z tych kawałów co nie!!!
Mam nadzieję że są to ostatnie kawały na tym portalu.
konto usunięte
2022-07-14, 8:45
Anal_Intruder_69 napisał/a:
To dlaczego nie masz nicku "Analny_Intruz_37" (69 to też zachodnia internetowa moda) polaczku?
Bongman nowe konto założył?