Ukazanie niedawnych manifestacji przeciwko ACTA jako zbiorowisko kiboli i chuliganów.
ANI SŁOWA o samym ACTA!!!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-01-29, 23:44
Chwała kibicom za to, że zakłócają paradę równości. Jej uczestników wsadzić do więzienia, wysłać na przymusowe leczenie a resztę spalić.
Co do samego ACTA i demonstracji, media robią co chcą, każdy fakt da się przedstawić na różny sposób. Większą sensację wzbudzają "hordy rozwścieczonego bydła" niż pokojowe demonstracje społeczeństwa. Tak było jest i będzie. Amen.
A, tam, ja bym jeszcze dodał wypowiedź z Radia Maryja, obrońców krzyża i nieśmiertelny Smoleńsk. Wtedy byłaby idealna, a tak to tylko perfidny bełkot stacji, którą powinno się zamknąć za wałki z rządem.
konto usunięte
2012-01-30, 8:41
Nabs
2012-01-30, 8:41
konto usunięte
2012-01-30, 8:45
Tak właśnie wyglądają wiodące media, nie chodzi tu o przekazanie faktów, by człowiek sam ze zanalizował, przemyślał i wyrobił sobie jakąś opinię. Trzeba mu wbijać do głowy w każdej informacji, że PIS jest zły, ze kibole= PIS, zamieszki, niezgoda = PIS; że PO do dobro!
Człowiek siedzi przed durnym TV i siłą rzeczy wpada mu to do głowy, staje się matołem, łatwym do kierowania. Patriotyzm? Wolność? Godność? Sprawiedliwość? To tylko przeszkadza w produkcji matołów. Dlatego wyglądają wiadomości i tak wygląda dzisiejsza Polska.
KUREWSTWO! (firefox poprawił mi słowo KURESTWO)
konto usunięte
2012-01-30, 8:51
Jedną z metod lepszego sterowania społeczeństwem jest wyplenienie wszelkich wartości patriotycznych. To samo z wartościami religijnymi. Takiego człowieka łatwiej się ugniata i takimi sposobami walczy PO.
konto usunięte
2012-01-30, 9:09
TVN osiągnął apogeum w manipulowaniu i dezinformacji, nawet Maciek z Klanu by się połapał. Teraz nagle wszyscy wielce uświadomieni, a gdzie byliście parę lat temu, choćby na zeszłorocznych wyborach he? Wtedy byliście dymani, ale dupka jeszcze nie bolała?
konto usunięte
2012-01-30, 9:17
DonaldT ty sku takich chu jest niewielu
konto usunięte
2012-01-30, 9:17
konto usunięte
2012-01-30, 9:35
sprzedajny durczok
juz od dawna twierdze ze potrzebna jest kolejna wojna zeby wyczyscic to cale gowno z tego spoleczenstwa 80% albo i wiecej by poszlo w p🤬du do piachu a moze 20% z tych 80 by sie w koncu obudzilo
marzenia sa dobre