👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robur69 napisał/a:
No niestety rowerzysta ma racje.
Nie wiem, kto ci dał prawo jazdy, ale lepiej je szybko oddaj...

robur69 napisał/a:
No niestety rowerzysta ma racje.
Patrząc z punktu widzenia naszych przepisów nie ma racji, kierujący rowerem jest zobowiązany do poruszania się jak najbliżej prawej strony pasa by nie utrudniać poruszania się innym uczestnikom ruchu tego pasa.
Ale nie wiem jak to jest u hamburgerów, może być inaczej.
Harkness napisał/a:
Patrząc z punktu widzenia naszych przepisów nie ma racji, kierujący rowerem jest zobowiązany do poruszania się jak najbliżej prawej strony pasa by nie utrudniać poruszania się innym uczestnikom ruchu tego pasa.
Ale nie wiem jak to jest u hamburgerów, może być inaczej.
Ty też dołącz do kolegi robura69 w drodze na lokalny targ, bo chyba stamtąd macie te "prawa jazdy"....?
Może założycie jakiś klub...?
Debil jedzie tym rowerem jak 30 tonową ciężarówką. Ciężko mu sie zatrzymać przed skrzyżowaniem oraz manewr skrętu bierze łukiem na 2 pasy. Debil powinien się cieszyć że zyje a ten jeszcze się sra że inni źle jeżdżą. Patrząc na ten manewr zrobił bym tak samo jak ten motocyklista.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie