Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:27
Cynamonowe wyzwanie
konto usunięte • 2011-01-19, 20:36
Podobny temat był, ale uważam, że ten filmik jest bardziej wyj🤬y i sadystyczny Ogólnie w wyzwaniu chodzi o to, żeby zjeść łyżkę cynamonu.
Dzieciak krztusi się i wymiotuje ^^

Jestem ciekaw ilu z Was jeszcze dzisiaj tego spróbuje.
Zgłoś
hooker 2011-01-19, 21:10
Ahhh piękne : D
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-19, 21:22 18
Nie żebym się cieszył z nieszczęścia tego małego brzydkiego dziecka ale.. po prostu nie lubię dzieci
Zgłoś
Domo91 2011-01-19, 21:29 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-19, 21:31 27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
avranis 2011-01-19, 21:33 2
świetny sposób na zarobienie kawałka pieniądza. Zakładasz się o dwie dychy, że nie zje łyżki cynamonu.
Żeby nie było - próbowałem i wiem, że się da. Za trzecim podejściem mi się udało. Trzeba go porządnie zaślinić, żeby się nie rozsypał w gębie, bo wtedy to już po ptokach. Dusi, wlatuje do nosa, kopie w dziąsła, zabija język.
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-19, 22:35
@up wiedziałem, że ktoś o nim napisze
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-19, 23:15
Napisałem przecież, że wiem o tym, ale gość według mnie jest tak zajebisty , że zasługuje na oddzielny temat. Przecież tamte filmiki są słabe
Zgłoś
vilcz3k 2011-01-19, 23:36
Zgłoś
vass 2011-01-20, 0:10
Na pewno nie spróbuje, bo od dziecka nie cierpię cynamonu
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-20, 0:41
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-20, 0:44
Nawet nieźle mu poszło, nie krztusił się i dławił jak reszta dotąd. : P
Zgłoś
barszczzuszkami 2011-01-20, 1:11 3
Płacz dziecka to muzyka dla mych uszu.
Zgłoś
Oskarek 2011-01-20, 5:17
... bez kitu nie wiedziałem że cynamon taki jest jak byłem mały to jadłem dosypywałem do mleka teraz jakby ktoś mnie spytał czy zjem to pewnie bym spokojnie zjadł dobrze że obejrzałem to
Zgłoś
l_witek 2011-01-20, 8:14
Dobić mudżynka niech nie cierpi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem