Ochronę? Malec chciał się pobawić, a stary sp🤬olił mu to wszystko.
@down
Po kiego grzyba z jakimiś gatunkami tu wyjeżdżasz?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

@down
Po kiego grzyba z jakimiś gatunkami tu wyjeżdżasz?

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@up to są dwa różne gatunki...

Wszystko fajnie i słodko ale zawsze do pewnego momentu w którym go zwyczajnie wp🤬lą jak tego faceta we Wrocławiu parę miesięcy temu.
Praca z takimi kotami jest fajna. Póki są najedzone to można je głaskać, tulić i robić z nimi co się chce... zupełnie tak samo jak z moją żoną.
Cytat:
Praca z takimi kotami jest fajna. Póki są najedzone to można je głaskać, tulić i robić z nimi co się chce... zupełnie tak samo jak z moją żoną.
A jak żona będzie głodna to cię wp🤬li?

im więcej czytam tych historii o żonach to utwierdzam się w przekonaniu żeby się nie żenić

To musi być niesamowite pracować ze zwierzętami które praktycznie są na wyginięciu. Zajebiste, młody tygrysek honorowy, albo chce zaoszczędzić świeże jedzenie dla siebie.
był już taki jeden co obcowal z niedźwiedziami, potem był filmik jak go wp🤬lily
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Niestety nie
"Reżyser dąży do zachowania tajemnicy na ekranie, z tego powodu nigdy w jego filmie nie usłyszymy zapisu dźwiękowego, pochodzącego z kamery Timothy'ego, zawierającego świadectwo jego śmierci."

"Reżyser dąży do zachowania tajemnicy na ekranie, z tego powodu nigdy w jego filmie nie usłyszymy zapisu dźwiękowego, pochodzącego z kamery Timothy'ego, zawierającego świadectwo jego śmierci."
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Jest tu jakiś ekspert?
Jak to się dzieje, że wpuścili 3 zajebiście agresywne gatunki zwierząt do jednej zagrody? One nie będą walczyć między sobą?
Jak to się dzieje, że wpuścili 3 zajebiście agresywne gatunki zwierząt do jednej zagrody? One nie będą walczyć między sobą?