Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wojniz2 2016-03-31, 17:04 11
Jezu, ale on niewyraźnie mówi.
Zgłoś
i................y 2016-03-31, 17:45 1
Na miniaturce też wygląda niewyraźnie. Niech weźmie Rutinoscorbin.
Zgłoś
gralix95 2016-03-31, 18:29
@up @2xup jak wasze matki jak chapią po bile. Koleś ma zajebiste programy i nie poddaje sie komercji co jest dość rzadkie w ich środowisku. Koleś dobrze gada
Zgłoś
G................D 2016-03-31, 19:14
Zgłoś
iOskar 2016-04-01, 1:45 1
Nawet spoko
Zgłoś
bocianoff 2016-04-01, 1:54 2
@garlix

Jaki jest powód, przez który się rzuciłeś do pierwszych komentujących? 'Jestem j🤬ym prostakiem' nie uznaję, bo to można łatwo wywnioskować po Twoim komentarzu. Jestem ciekaw co jeszcze się za tym kryje.
Zgłoś
g................k 2016-04-01, 2:59
Widać, że sadol. Nic dziwnego, że ma taki głosik, skoro próbował chociaż części z tych szczutek z jajami z harda.

Ale garbi się okropnie, niedługo będzie występować w sit-upach, bo kręgosłup już nie będzie wyrabiał.
Zgłoś
Cameleczek 2016-04-01, 10:06
K🤬a, niech w końcu zaczną nagrywać standupy z dźwiękiem podpiętym pod kamerę w jakiś sposób. Wk🤬ia mnie takie nagrywanie z głośnika...
Zgłoś
T................3 2016-04-01, 11:13 2
gralix95 napisał/a:

@up @2xup jak wasze matki jak chapią po bile

Ty p🤬lony gimbusie, takimi tekstami to możesz błyszczeć u swoich kolegów gimbusów, a nie u dojrzałych ludzi.
Zgłoś