Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mors_Nigra 2025-03-17, 22:51 2
Babosz napisał/a:

Polaka bez papierów Trump odeśle

Ibardzo dobrze, j🤬 nielegalnych imigrantów.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Nome 2025-03-17, 22:51 1
htp napisał/a:

Zawsze mogli jej napluć do żarcia.

może i jej napluli

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
ProVVe 2025-03-17, 23:43 5
K🤬a ma za to płacone i będzie ludziom mówić co mają a czego nie robić bądź zamawiać... Jakby dwa razy batem przez plecy wyłapała, a później 10 następnych żeby zapamiętała... To byśmy mieli pracująca osobę.

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Don_cziczi 2025-03-18, 0:03 3
O ile świat byłby piękniejszy gdyby nie było na nim ne🤬dów, którym wiecznie coś przeszkadza. J🤬e lewaki nauczyli ich że dostają za frajer benefity i im się już totalnie w tych małych móżdżkach pop🤬lilo
Zgłoś
Dot 2025-03-18, 0:14 4
zesrać się o to, że w pracy musisz pracować xD
Zgłoś
KuBuX 2025-03-18, 4:19 1
Cezzar napisał/a:

J🤬a czarna małpa.. Od razu film do pracodawcy.. I trump ją do afryki odeśle

Ta.. pracodawcy XD pewnie go opetalo i mu sie pop🤬lilo ze jest człowiekiem i poszedl legalnie dorobic, to pojedynczy wybryk
Zgłoś
PabloSkills 2025-03-18, 5:18
Ważne, że pracuje i jest niewolnikiem. Tak by po sklepach latała.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-03-18, 9:18 1
I po co tak nerwowo pani czarna k🤬o?

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
htp 2025-03-18, 9:45
BambiPMT napisał/a:

Zawsze mogli k🤬a do innej pracy iść.
Ja nie dostaje napiwków za swoją robotę.

Ja też. A ile zarabiasz? Jak za mało, to zmień pracę
Zgłoś
Damianos88 2025-03-18, 14:08
Ja mam takiego niedojdę z DPd podjeżdża pod samą bramkę i ciężko mu położyć za bramką zamówione zeczy tylko dzwoni i traci czas żebym to ja wychodził i odbierał od niego paczki w dupach się poprzewracała pajacom
Zgłoś
100pa 2025-03-18, 19:27
Przypomniało mi się jak ostatnio się ludzie rzucili na Pepperze na obciążenia do sztang na siłownie. Były w dobrej cenie i ludzie masowo zamawiali z wysyłką oczywiście
Zgłoś
Damianos88 2025-03-18, 20:37 1
Za traktowanie tak cudzej własności ta czarna małpa powinna skończyć z deskoterapia jakby to miało miejsce u nich a Afryce😆
Zgłoś
420710247365 2025-03-18, 21:54
Też woziłem kiedyś ludziom zakupy i to co ona musiała robić to jest nic. Parę paczuszek po płaskim. Pff. Wnieś 350 kilo na 2 piętro bez windy to pogadamy.
Zgłoś
mun66 2025-03-19, 0:35
Nome napisał/a:

z tego co wiem, to tak jakoś inaczej płacą kurierom, domyślnie przyjmują, że kurier dostanie jakiś napiwek, jeśli chałupa jest na odludziu i kurier popyla pół godziny, żeby dostarczyć jaśnie państwu paczuszki z walmarta i gównojady nawet zasranego napiwku nie dadzą, to się kobita wkurzyła
u mnie w pracy była taka jedna k🤬a kierownica, zamawiała zawsze w c🤬j żarcia i jak przyjeżdżali kurierzy, to się chowała na górze, żeby kurier zostawiał w recepcji, nigdy nie przyszła sama po swoje żarcie, żeby im nie dać żadnego napiwku, a zarabiała szmata naprawdę dobrze, ja jej kiedyś wyciełam numer i powiedziała kurierowi, że taka pani już u nas nie pracuje... parę dni k🤬a nie żarła, bo dostawcy przestali przyjeżdżać
też jej chyba nienawidzili, bo bardzo skwapliwe skorzystali z okazji

zamawiam masę żarcia. Nigdy nie daję napiwków. Płacę restauracji - niech oni dają kasę własnym pracownikom.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-03-19, 13:08 2
Kolejny dowód że małpa nie nadaje się do cywilizowanego świata.

Do afryki odesłać.
Tubylcy w kongo zrobią z nią porządek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie