Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-17, 18:39 63
J🤬a czarna małpa.. Od razu film do pracodawcy.. I trump ją do afryki odeśle
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-03-17, 19:08 7
Na harda z tym!
Zgłoś
adnkws 2025-03-17, 19:25 18
"bo mnie boli nie... 500 zł renty za 35 lat pracy, oszukali mnie banda złodziei polskich, decydentów k*"
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-03-17, 19:25 45
Marudna k🤬a. Ciekawe jak by się jej bawełnę zbierało z takim spasionym dupskiem.
Zgłoś
StickerBomb 2025-03-17, 19:49 11
Szmacisko nawet udawać że pracuje nie potrafi.
Zgłoś
Babosz 2025-03-17, 19:49 4
Cezzar napisał/a:

J🤬a czarna małpa.. Od razu film do pracodawcy.. I trump ją do afryki odeśle

Polaka bez papierów Trump odeśle, a jej nie.

[ Dodano: 2025-03-17, 19:51 ]
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Marudna k🤬a. Ciekawe jak by się jej bawełnę zbierało z takim spasionym dupskiem.

Spokojnie, właściciel by ją najpierw odchudził.
Zgłoś
Clistwood 2025-03-17, 20:11 6
Bez tych leniwych bękartów nie miała by roboty ale co wymagać od takiego niekumatego osobnika
Zgłoś
jimi83 2025-03-17, 20:20 7
Shaniqua się wk🤬iła ,że trzeba zapracować na hajs
Zgłoś
lacrimal 2025-03-17, 20:37 2
Ona się napiwku spodziewała czy herbaty jakiejś?
Może chciała żeby ktoś do niej wyszedł i pomógł.
... Nieee to zwykła roszczeniowa bicza
Zgłoś
Sidyk 2025-03-17, 21:08 9
Zmień pracę na Mcdonalada łajzo jak sie nie podoba
Zgłoś
marekdobromirek 2025-03-17, 21:10 1
jak to USA to klient zaraz dostanie takie odszkodowanie, ze ja sobie kupi na wlasność
Zgłoś
Nome 2025-03-17, 21:40
z tego co wiem, to tak jakoś inaczej płacą kurierom, domyślnie przyjmują, że kurier dostanie jakiś napiwek, jeśli chałupa jest na odludziu i kurier popyla pół godziny, żeby dostarczyć jaśnie państwu paczuszki z walmarta i gównojady nawet zasranego napiwku nie dadzą, to się kobita wkurzyła

u mnie w pracy była taka jedna k🤬a kierownica, zamawiała zawsze w c🤬j żarcia i jak przyjeżdżali kurierzy, to się chowała na górze, żeby kurier zostawiał w recepcji, nigdy nie przyszła sama po swoje żarcie, żeby im nie dać żadnego napiwku, a zarabiała szmata naprawdę dobrze, ja jej kiedyś wyciełam numer i powiedziała kurierowi, że taka pani już u nas nie pracuje... parę dni k🤬a nie żarła, bo dostawcy przestali przyjeżdżać

też jej chyba nienawidzili, bo bardzo skwapliwe skorzystali z okazji

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
htp 2025-03-17, 22:07 1
Nome napisał/a:

z tego co wiem, to tak jakoś inaczej płacą kurierom, domyślnie przyjmują, że kurier dostanie jakiś napiwek, jeśli chałupa jest na odludziu i kurier popyla pół godziny, żeby dostarczyć jaśnie państwu paczuszki z walmarta i gównojady nawet zasranego napiwku nie dadzą, to się kobita wkurzyła
u mnie w pracy była taka jedna k🤬a kierownica, zamawiała zawsze w c🤬j żarcia i jak przyjeżdżali kurierzy, to się chowała na górze, żeby kurier zostawiał w recepcji, nigdy nie przyszła sama po swoje żarcie, żeby im nie dać żadnego napiwku, a zarabiała szmata naprawdę dobrze, ja jej kiedyś wyciełam numer i powiedziała kurierowi, że taka pani już u nas nie pracuje... parę dni k🤬a nie żarła, bo dostawcy przestali przyjeżdżać
też jej chyba nienawidzili, bo bardzo skwapliwe skorzystali z okazji

Zawsze mogli jej napluć do żarcia.
Zgłoś
BambiPMT 2025-03-17, 22:21 10
htp napisał/a:

Zawsze mogli jej napluć do żarcia.

Zawsze mogli k🤬a do innej pracy iść.
Ja nie dostaje napiwków za swoją robotę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie