Na takiego jest dobry magnum .44, tak jak w filmie "Życzenie śmierci". Jeden strzał w plecy. Centymetrowy otwór wlotowy w plecach, półmetrowa dziura w klacie. Już nigdy niczego nie ukradnie.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
ja bym zrobił rachu ciachu i nie byłoby łapek. Nie dośc że by żył to i nic nie ukradnie
podwójne cierpienie
Ale sp🤬ala j🤬y ładnie

Ale sp🤬ala j🤬y ładnie

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Dlatego murzyni ciągle wygrywają konkurencje biegowe na olimpiadach

podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
dumad napisał/a:
ja bym zrobił rachu ciachu i nie byłoby łapek
Rachu, ciachu, murzyn w piachu

podpis użytkownika
You must die I alone am best

no tak na kim innym jak na bialych dziewczynach tego nie zrobic. Biale kurewki, myslaly pewnie, ze ich zaprosi na jakis gang bang z murzynska faja a tu zonk. Biale w ogole nie powinny rozmawiac z czarnymi.
@up bo pozbyła się kradzionego ajfona
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi

@UP teraz bedzie mogla sie chwalic kolezankom ze murzyn ja wyr🤬al, a one beda wzdychac i wyobrazac sobie ze ten ja rznie grubym fiutem.
BongMan napisał/a:
Na takiego jest dobry magnum .44, tak jak w filmie "Życzenie śmierci". Jeden strzał w plecy. Centymetrowy otwór wlotowy w plecach, półmetrowa dziura w klacie. Już nigdy niczego nie ukradnie.
Ee no, chyba przesadziłeś.

bezetkabzk napisał/a:
BongMan napisał/a:Na takiego jest dobry magnum .44, tak jak w filmie "Życzenie śmierci". Jeden strzał w plecy. Centymetrowy otwór wlotowy w plecach, półmetrowa dziura w klacie. Już nigdy niczego nie ukradnie.
Ee no, chyba przesadziłeś.
Też mi się zdaje, że magnum 44 nie zrobi aż półmetrowej dziury w klacie...