Drodzy sadole. Mam przyjemność przedstawić wam mojego kumpla z Gniezna który od 10 lat zajmuje się praktykowaniem czarnej magii

(sztuczki karciane i nie tylko).
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarna magia
Czarna magia – rodzaj praktyk magicznych stosowanych w złych intencjach lub opartych na wierze w możliwość odwoływania się do złej części sił demonicznych
chce kogoś zatruć tymi kartami?
Zwrotu ''Czarna Magia'' użyłem jako humorystycznej metafory. Widzę jednak że od razu rzuciło się na mnie stado przewrażliwionych ''ludzi'' którzy mają przerośnięte ambicje i chcą czymkolwiek zabłysnąć.
konto usunięte
2013-04-24, 22:14
konto usunięte
2013-04-24, 22:15
Powiedz koledze żeby sie więcej uśmiechał bo jakiś taki smutny jes :C
PS-te okulary nie sa już fajne xD
@Rezik
ty chyba tego kolegi nie lubisz skoro taką reklamę mu robisz
Max Ibuprom napisał/a:
Powiedz koledze żeby sie więcej uśmiechał bo jakiś taki smutny jes :C
PS-te okulary nie sa już fajne xD
Jesteś gejem czy coś ?
Wielkie piwo za pokaz! Tak trzymać. Nie przejmuj się komentarzami jełopów - oni próbują przejść Mario w lewo.
konto usunięte
2013-04-24, 23:12
konto usunięte
2013-04-24, 23:15
szkoda tylko że nie uprzedziłeś że w tle leci remont ..
sztuczka z balonem prosta, capitan obvious tłumaczy - kurczy się i obejmuje wciśniętą talie, od spodu widać karty - konieec