Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Czarna opera
SaveTheTrees • 2015-08-14, 20:41
Czarne zwierzątko śpiewa własną wersję białej muzyki, w której nazywa siebie po imieniu.

Po tagach nie znalazłem, jak było to wyj🤬

podpis użytkownika

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
g................1 2015-08-15, 15:32 1
Oponka napisał/a:

ty k🤬a hipokrytyczny, lewacki trollu. żeś bydła nie widział, co kradnie, gw🤬ci i niszczy wszystko, co nie jest jego (sytuacja sprzed kilku dni gdzie "czarni bracia" brutalnie zgw🤬cili kobietę, która się nimi opiekowała w ośrodku dla uchodźców).

oddaj internet i wracaj na paradę równości. i nigdy tu nie wracaj.

coś czuję, że za 3 minuty będzie odpowiedź na mojego posta ale mam to gdzieś. sto k🤬sów "czarnych braci" ci w dupsko i brak maści na ból dupy pod ręką.

Kolejny prawiak od JKM, który dyskryminuje mniejszości narodowe głosząc jednocześnie wolność każdej jednostki.

Wy polacy jesteście p🤬lonym bydłem. Tacy czarni, których tak bardzo nienawidzicie za granicą zarabiają więcej kasy od was. Są lepiej rozwinięci i wykształceni, nie drą ryja o zasiłki i nie jeżdżą jak p🤬lone bezmózgi. A was po prostu dupa boli i krew zalewa, że gnijecie za 1500zł. I jeszcze drzecie ryja, że jesteście lepsi XD

Mam nadzieję, że wyp🤬olą was z UE i odgrodzą, bo jesteście jak p🤬lone zwierzęta. J🤬e niecywilizowane bydło.
Zgłoś
R................o 2015-08-15, 15:32
H1NRICH napisał/a:

Wywołuję ból dupy pisząc szczerą prawdę o polskim sk🤬ysyństwie.

Nie spławisz mnie swoim komentarzykiem.

Sadistic.pl

bawią mnie twoje internetowe spinki
Zgłoś
Eftar 2015-08-15, 18:02
H1NRICH napisał/a:

Kolejny prawiak od JKM, który dyskryminuje mniejszości narodowe głosząc jednocześnie wolność każdej jednostki.

Wy polacy jesteście p🤬lonym bydłem. Tacy czarni, których tak bardzo nienawidzicie za granicą zarabiają więcej kasy od was. Są lepiej rozwinięci i wykształceni, nie drą ryja o zasiłki i nie jeżdżą jak p🤬lone bezmózgi. A was po prostu dupa boli i krew zalewa, że gnijecie za 1500zł. I jeszcze drzecie ryja, że jesteście lepsi XD

Mam nadzieję, że wyp🤬olą was z UE i odgrodzą, bo jesteście jak p🤬lone zwierzęta. J🤬e niecywilizowane bydło.

Nadal nie widzę podanego przykładu przez ciebie. Rzuć np. nazwiskiem jakiegoś czarnego przedsiębiorcy, który osiąga sukcesy na rynku międzynarodowym. Z kolei na pęczki można ci podać przykłady, że to mniejszości są "gorsze" od nas.<pozdrowienia do zglosnienawisc> Poza tym, też jesteś Polakiem. Skoro tak ciśniesz po Nas, to pewnie zrzekłeś się obywatelstwa, co? - Człowiek głupszy niż ustawa przewiduje.
Zgłoś
g................1 2015-08-15, 18:42
JanuszQ napisał/a:

Nadal nie widzę podanego przykładu przez ciebie. Rzuć np. nazwiskiem jakiegoś czarnego przedsiębiorcy, który osiąga sukcesy na rynku międzynarodowym. Z kolei na pęczki można ci podać przykłady, że to mniejszości są "gorsze" od nas.<pozdrowienia do zglosnienawisc> Poza tym, też jesteś Polakiem. Skoro tak ciśniesz po Nas, to pewnie zrzekłeś się obywatelstwa, co? - Człowiek głupszy niż ustawa przewiduje.

Czarnoskórzy wynalazcy i przedsiębiorcy:

- Martin Luther King
- Wole Soyinka
- Nelson Mandela
- George Alcorn
- Benjamin Banneker
- Patricia Bath
- Otis Boykin
- Marie Van Brittan Brown
- George Washington Carver
- George Crum
- Mark Dean
- Charles Drew
- Kenneth J. Dunkley
- Philip Emeagwali
- Betty Harris
- Shirley Jackson
- Lonnie G. Johnson
- Frederick McKinley Jones
- Garrett Morgan
- Valerie Thomas
- John Henry Thompson
- James E. West

Nie wspominając o m.in. Arabach, Żydach i Azjatach, do których nienawiścią też zioniecie.

Wyrzekłem się mojej narodowości, bo nie chciałem żeby patrzyli na mnie krzywo.
Zgłoś
Eftar 2015-08-15, 19:39
H1NRICH napisał/a:

- Martin Luther King
- Wole Soyinka
- Nelson Mandela
- George Alcorn
- Benjamin Banneker
- Patricia Bath
- Otis Boykin
- Marie Van Brittan Brown
- George Washington Carver
- George Crum
- Mark Dean
- Charles Drew
- Kenneth J. Dunkley
- Philip Emeagwali
- Betty Harris
- Shirley Jackson
- Lonnie G. Johnson
- Frederick McKinley Jones
- Garrett Morgan
- Valerie Thomas
- John Henry Thompson
- James E. West

Nie wspominając o m.in. Arabach, Żydach i Azjatach, do których nienawiścią też zioniecie.

Wyrzekłem się mojej narodowości, bo nie chciałem żeby patrzyli na mnie krzywo.

Nie zrozumiałeś... Ty generalizujesz w jedna stronę, "my" w drugą. - Dla Ciebie 1% świadczy o całość. "CI, których nie nawiedzisz" skupiają się na tzw. czarnych owcach. - Szkoda, że nie widzisz różnicy w tym, że każdy ma jakieś ale do imigranta, czarnego, żółtego, białego, czy dowolnego koloru skóry, który idzie na socjal i gówno robi, i jeszcze wymaga. Podani przez Ciebie ludzie zawsze byli szanowali. Nawet przez społeczność, którą tak nienawidzisz. /eot
Zgłoś
SaveTheTrees 2015-08-15, 19:49
Ludzie! Z trollem się nie rozmawia. On siedzi przed komputerem z popcornem i się z was śmieje.
Przeczytajcie jego posty i stwierdźcie sami.

podpis użytkownika

Burn a book, save a tree!
Zgłoś
charakternik 2015-08-15, 20:25 1
H1NRICH napisał/a:

Masz tu swoich wynalazców i przedsiębiorców

- Martin Luther King - działacz na rzecz równouprawnienia
- Wole Soyinka - działacz na rzecz równouprawnienia
- Nelson Mandela - działacz na rzecz równouprawnienia
- George Crum - wynalazca ziemniaczanych czipsów (prawdopodbny)
- Charles Drew - BIAŁY lekarz
- Kenneth J. Dunkley - konstruktor okularów 3D
- Philip Emeagwali - nic nie wynalazł jak narazie
- Betty Harris - piosenkarka
- Shirley Jackson - BIAŁA pisarka (chyba, że chodzi o czarną fizyczkę która nic nie wynalazła)
- Lonnie G. Johnson - konstruktor pistoletu na wodę

Reszta to kontruktowrzy sygnalizacji świetlnej, klimatyzacji, inne rodzaju układu skrętnego do aut.
Pozostali nic nie wynaleźli. Po prostu znani naukowcy jakich wiele.
Zgłoś
g................1 2015-08-15, 21:19
JanuszQ napisał/a:

Nie zrozumiałeś... Ty generalizujesz w jedna stronę, "my" w drugą. - Dla Ciebie 1% świadczy o całość. "CI, których nie nawiedzisz" skupiają się na tzw. czarnych owcach. - Szkoda, że nie widzisz różnicy w tym, że każdy ma jakieś ale do imigranta, czarnego, żółtego, białego, czy dowolnego koloru skóry, który idzie na socjal i gówno robi, i jeszcze wymaga. Podani przez Ciebie ludzie zawsze byli szanowali. Nawet przez społeczność, którą tak nienawidzisz. /eot

Podałem ludzi o innym kolorze skóry/innej religii, którzy coś osiągnęli.

Napiszę trzeci raz. Wy polacy też święci nie jesteście, też idziecie na socjal, gówno robicie i jeszcze wymagacie. Za granicą kojarzą was gorzej, niż takiego czarnoskórego, który ma lepiej płatną pracę, niż wy. To wszystko przez to co się u was w kraju odp🤬la. Nietolerancja innych orientacji i innych ras człowieka, niepełnosprawnych też. Polska to nie kraj, Polska to p🤬lony busz.

charakternik napisał/a:

Masz tu swoich wynalazców i przedsiębiorców

- Martin Luther King - działacz na rzecz równouprawnienia
- Wole Soyinka - działacz na rzecz równouprawnienia
- Nelson Mandela - działacz na rzecz równouprawnienia
- George Crum - wynalazca ziemniaczanych czipsów (prawdopodbny)
- Charles Drew - BIAŁY lekarz
- Kenneth J. Dunkley - konstruktor okularów 3D
- Philip Emeagwali - nic nie wynalazł jak narazie
- Betty Harris - piosenkarka
- Shirley Jackson - BIAŁA pisarka (chyba, że chodzi o czarną fizyczkę która nic nie wynalazła)
- Lonnie G. Johnson - konstruktor pistoletu na wodę

Reszta to kontruktowrzy sygnalizacji świetlnej, klimatyzacji, inne rodzaju układu skrętnego do aut.
Pozostali nic nie wynaleźli. Po prostu znani naukowcy jakich wiele.

Wciąż lepiej przydatni, niż p🤬lony burak robak.

PS. Jak wyobrażasz sobie dzieciństwo bez pistoletu na wodę?!
Zgłoś
R................o 2015-08-15, 21:51
H1NRICH napisał/a:

Podałem ludzi o innym kolorze skóry/innej religii, którzy coś osiągnęli.

Napiszę trzeci raz. Wy polacy też święci nie jesteście, też idziecie na socjal, gówno robicie i jeszcze wymagacie. Za granicą kojarzą was gorzej, niż takiego czarnoskórego, który ma lepiej płatną pracę, niż wy. To wszystko przez to co się u was w kraju odp🤬la. Nietolerancja innych orientacji i innych ras człowieka, niepełnosprawnych też. Polska to nie kraj, Polska to p🤬lony busz.

Wciąż lepiej przydatni, niż p🤬lony burak robak.

PS. Jak wyobrażasz sobie dzieciństwo bez pistoletu na wodę?!

ależ bawią mnie te twoje komenty i jak już tyle ludzi wk🤬iłeś...mega troll ale tata mówił żebyś już wyłączył kompa i poszedł spać...
otworzyłem bro wziąłem popcorn i czekam na resztę
Zgłoś
m................3 2015-08-16, 3:16
Popieram H1NRICHA.

Pozdrawiam
Zgłoś
Oponka 2015-08-16, 11:36
ech k🤬a..... szkoda, że za słowo "wyp🤬alaj" dostaje się warny P:
Zgłoś