Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:42
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-08-14, 21:16 6
Patrząc na mieszkanie za plecami tego "zwierzątka" ma więcej kasy od ciebie polski tumanie
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-14, 21:34 5
H1NRICH napisał/a:

Patrząc na mieszkanie za plecami tego "zwierzątka" ma więcej kasy od ciebie polski tumanie

kosmopolityczny tłumanie oni to mają z zasiłków...weź sie ogarnij
to już twój drugi czy trzeci post w tym stylu, .. Jak tak lubisz naszych "czarnych braci mniejszych" to zostaw Cebulandię i wyprowadź się na Lampedusę albo jeszcze dalej np do Kongo... i koniecznie usuń swoje konto z tego portalu
Nie pozdrawiam i mój pies odprowadzi cie do furki (cie specjalnie z małej litery....)
Zgłoś
SaveTheTrees 2015-08-14, 22:11 1
@H1NRICH
Zapewne wykonane z tektury, jak większość domów w USA...
No i nie każdy mieszka w squocie czy innej menelni. Nie mierz innych swoją miarą.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-15, 1:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-15, 6:31 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
disturbed666 2015-08-15, 12:28
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-15, 13:54 1
Zgłoś
1408 2015-08-15, 13:59
Zgłoś
Nemayu 2015-08-15, 14:14
Ricalito, napisz jeszcze, że mój specjalnie przez ó i przez j, ze pies celowo przez i, itd, itd....

" mój pies odprowadzi cie do furki (cie specjalnie z małej litery....)"
Zgłoś
Virsitaris 2015-08-15, 14:14 4
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-15, 14:16 1
Zgłoś
Oponka 2015-08-15, 14:20 4
Zgłoś
mieszalniapasz 2015-08-15, 14:40
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-15, 15:31
Nemayu napisał/a:

Ricalito, napisz jeszcze, że mój specjalnie przez ó i przez j, ze pies celowo przez i, itd, itd....

" mój pies odprowadzi cie do furki (cie specjalnie z małej litery....)"

ja to napiszę a ty klęknij i ziewnij
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem