👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mnie osobiście najbardziej dziwi ostatni rysunek. Nie prasować chu.em?

sprawdzcie sobie tą firme, to marka wylansowanego mudżaja z ameryki, tyler the creator zwie się.

Golf Wang!
Polecam w związku z tą firmą posłuchać: Tyler, the Creator oraz Odd Future i wtedy będzie wam wiadomo o co chodzi
Polecam w związku z tą firmą posłuchać: Tyler, the Creator oraz Odd Future i wtedy będzie wam wiadomo o co chodzi

rzadko tu się udzielam ale nie od dziś wiadomo że ostatnio sadistic to portal dla nołlajfów upośledzonych kulturowo, muzycznie, w sztuce i politycznie. przestańcie drzeć te głupie japy lewaki i prawaki bo dobrzy jesteście tylko za monitorkiem. GOLFWNG props. pozdrawiam wszystkich napinaczy dupy z wszystkich opcji światopoglądowych.

A ten ostatni to nie czasem "Nie dla faceta"?
No bo w taki wzorek to tylko pedał mógłby nosić.

Sclave, Slaves, Słowianie - W wielu językach "Słowianin" pochodzi od łacińskiego słowa niewolnik. Tak nazywali nas Rzymianie. Czyli wyprodukowane przez Słowian.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie