👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na ostatnim zdjeciu ta wdowa wygląda przeokrutnie.
Nie wyobrażam sobie życia w Australii ze względu na faune.
Nie wyobrażam sobie życia w Australii ze względu na faune.

To nie tarantula tylko ptasznik - przed walką i tak stawiałbym, że jej nie przeżyje :]

Podchwycił z kwejka i geniusz... Czarna Wdowa jest mniejsza od naszego Krzyżaka a to jest większe on niektórych psów..
Raczej nie wygląda na czarną wdowę
za duży jest ale możliwe, że to wina zdjęcia. A jeśli nawet to czarna wdowa to nie jest to w Australii

podpis użytkownika
A Ty bracie mój, zawsze przy mnie stój.
na zdjeciu jest L. mactans najpewniej.
to drugie to ptasznik, nie tarantula...
to drugie to ptasznik, nie tarantula...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie