Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
stach_mysliwy 2020-06-10, 11:45 4
pl.wikipedia.org/wiki/Murzyn

"Według słowników – w tym „Słownika Języka Polskiego” PWN – słowo „Murzyn” jest neutralne"

Szach mat
Zgłoś
roxster 2020-06-10, 12:38 3
ok... cz🤬chu.
Zgłoś
Falquan 2020-06-10, 13:04 22
Zgłoś
Noside 2020-06-10, 14:45 3
No jeszcze może nazw naukowo ukorzenionych takich jak "mulat" mam nie używać?
Mam łaskawie pytać, czy to Afropolka, czy Środkowywschódpolka, żeby dalej nie urazić?
Faktycznie. Taki stan umysłu to cz🤬ch, nie murzyn. Murzynów nie będę obrażał.
Zgłoś
Friko 2020-06-10, 14:49 1
Dobra, to będziemy mówić na ciebie MUŻYN, jakoś to zniosę.
Zgłoś
garota 2020-06-10, 15:05 3
Nie ma sprawy...cz🤬chu.
Zgłoś
jasypan 2020-06-10, 15:26 2
Ja zostaję przy CZ🤬CH.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
Budrys2000 2020-06-10, 15:36
freaky napisał/a:

Jestem w połowie czarny, więc zabiorę głos. Murzyn to słowo neutralne i c🤬j w dupę tym lewackim nadwrażliwcom językowym.

Którą część masz czarną?

Zgłoś
janlew 2020-06-10, 15:38 6
Czorna wpadka z erazmusa, kieruje to do ż🤬dowskich mediów z USA, nie do Polaków. Inaczej pisało by po Polsku.
Zgłoś
swampman 2020-06-10, 15:46
stach_mysliwy napisał/a:

"Według słowników – w tym „Słownika Języka Polskiego” PWN – słowo „Murzyn” jest neutralne"
Szach mat

popatrz wyzej

Budrys2000 napisał/a:

Którą część masz czarną?

ty tez.
Zgłoś
dzaanas86 2020-06-10, 15:48 3
ok. Jest zatem jeszcze kilka innych określeń: Cz🤬ch, bambus, asfalt, sm🤬ch., brudas (uniwersalne)
Zgłoś
AdamBrown 2020-06-10, 16:01 7
to tak trochę po Angielsku troche po polsku, wygląda jakby ktoś chciał teraz jeszcze dopiąć polakom łatkę że są rasistami.
A akurat Polska i Polacy nie mieli czarnych niewolników, i na prawdę nie mają za co przepraszać.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-06-10, 16:05 1
Przecież nikt czarnym nie zabrania pisać swoich książek... ale czekaj... oni, tam u siebie, w Afryce, jedyne pióra jakie mają, to te pozatykane w gacie i afro, a oręż dla nich stanowi dzida, miast słowa pisanego.

W Europie i US z kolei, są bardziej postępowi i świadomi - zamiast wojnami plemiennymi, parają się rozbojami, gw🤬tami, morderstwami i handlem w ramach tzw. zorganizowanej (choć z ich intelektem, to różnie bywa) przestępczości.

PS zna ktoś z Was jakiegoś murzyńskiego wieszcza pokroju Sienkiewicza? Być może to ja tkwię w błędzie i padłem ofiarą własnej ignorancji...
Zgłoś
Budrys2000 2020-06-10, 16:15 1
swampman napisał/a:

ty tez.

Nie można na tak sformułowane pytanie odpowiedzieć w ten sposób. Chyba, że jesteś upośledzony, wtedy można.
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-06-10, 16:24
stach_mysliwy napisał/a:

Szach mat

tego słownika, co to propsowali dwaj rasiści? Xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem