👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gracek1517 napisał/a:
Koło. Stolica polskich kibli. Ale gość w centrum ma inne zdanie.
Szewc bez butów chodzi

widac ryj obity.ale wraca z dołka lub izby, albo jakiejs meliny.
Też kiedyś srałem do kosza, w dodatku koło szkoły podstawowej. Nigdy nie zapomnę widoku matek dzieci, które się patrzyły jak na dzikusa, a mnie tylko sraczka złapała.
Jakie trzeba mieć nudne życie aby nagrywać srającego gościa . Kogo nigdy nie przypilił krecik który właśnie na mieście chciał wyjść z dziury i usypać kopic niech pierwszy rzuci kamieniem.
Ostatnio stwierdziłem, że to co mieści się w damskiej torebce, a kto zna babki ten wie że jest tam wszystko,
to facet ma w spodniach, bo jak poluzowałem pasek same opadły,
zaraz sadolowe pedały się odezwą, ale wyjaśnię, brałem się za sranie
to facet ma w spodniach, bo jak poluzowałem pasek same opadły,
zaraz sadolowe pedały się odezwą, ale wyjaśnię, brałem się za sranie
Dobrze wszyscy wiemy, z której wschodniej części polski to pochodzi.
A tobie jakby się nagle zachciało to bys sobie spodnie osrał? Bądźmy wyrozumiali chociaż troszeczkę. Najlepiej to nagrać i do internetu wrzucić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie