👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

JestemBogiem! napisał/a:
Z którego roku ten materiał?
2007 lub 2008 rok
popieram ze kazdy powinien miec swojego murzyna
nasza piłka nozna jest i tak średnia wiec po co jeszcze ja czarnym syfem dobijac?

Temu ostatniemu sie nawet to podoba jak na niego wolaja. Jego pan go nawet dobrze wytrenowal

szpakms napisał/a:
W rankingu FIFA wyprzedzają nas takie futbolowe "potęgi" jak Uganda, Zambia, czy Botswana.nasza piłka nozna jest i tak średnia wiec po co jeszcze ja czarnym syfem dobijac?

Ten ostatni się nawet cieszył z przydomków boiskowych, Uuu Uuu

Szkoda, że nie pokazali jak murzynowi śpiewali:
"Imeh gamoniu wczoraj jeździłeś na słoniu"...
"Imeh gamoniu wczoraj jeździłeś na słoniu"...

Gdy widzę takie sceny to szczerze żal jest mi tych czarnych graczy polskiej ligi którzy są w ten sposób traktowani. Wstyd mi za tych rasistów i dobija mnie bezsilność bo nic z tym nie mogę zrobić:/ jedyne czego nie cierpię to ateiści

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie