No i o co k🤬a hallo ?
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
dr_dex napisał/a:
No i o co k🤬a hallo ?
Że w skórkach od banana nie było już banana

Ej nie rozumiem...jakiś rasista z tego murzyna. Kibice rzucają banany na boisko, a ten od razu to kojarzy ze sobą...
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
To muzina nie wie na co się pisała jak przyjechać do polska? Rasistowski kraj i za to go kochamy
Muziny tak mi nie przeszkadzają jak te brudasy, cyganie czy turasy! Dobrze że mało u nas tego
peace

prymitywnie, ale z 2 strony jak biały pojedzie do afryki to nie ma lepiej, ba oprócz szyderstwa zostaje po prostu okradziony do majtek

murzyni mi nie przeszkadzaja... w sumie nikt mi nie przeszkadza dopoki nie zaczyna sie ich robic za duzo..
Ogólnie nic nie mam do afroamerykan, azjatów, turków etc ale jak widzę cygankę z malutkim dzieckiem na kolanach przy mrozie -10 to krew mnie zalewa. Nic tylko po zapałki, benzynę (mam 100 metrów od domu) i jedziemy z koksem.
Rems napisał/a:
murzyni mi nie przeszkadzaja... w sumie nikt mi nie przeszkadza dopoki nie zaczyna sie ich robic za duzo..
mi tez murzyni nie przeszkadzają, baa uważam ze każdy powinien mieć swojego!
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Rems napisał/a:
Dlatego mnie najbardziej wk🤬iają biali chrześcijanie...

podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

ja tam nie mam nic do czarnych ale coraz więcej ich u nas, a my się do afryki nie pchamy