W telewizji, chyba w Galileo, pokazywali że kobiety w ciąży w Afryce jedzą kamienie... bo są zdrowe.

To mnie się podoba.
dajpieniadza, z tymi kamieniami to sprawa jest prosta. Są to dość miękkie (patrz. kruche) kamienie, których spożycie dostarcza wapnia, żelaza oraz innych elementów. Jak głód i bieda to nic dziwnego, że jedzą co jest.
dajpieniadza, z tymi kamieniami to sprawa jest prosta. Są to dość miękkie (patrz. kruche) kamienie, których spożycie dostarcza wapnia, żelaza oraz innych elementów. Jak głód i bieda to nic dziwnego, że jedzą co jest.
to pewnie skamieniałości/pozostałość po wyschniętym morzu ... założe sie że w ich żołądku/jelitach są całkiem inne bakterie niż u białych co pozwala im wyżyć na tym syfie gdyż są w stanie przyjąć wiecej kalori z danej dawki pożywienia niż biały ...

C🤬j że na jednym ujęciu widać że za "miastem" jest ogromna łąka a nie pole uprawne. To te leniwe czarne k🤬y wola jeść błoto niż coś wychodować.
na Haiti wsadzasz patyki i za tydzień drzewo rośnie
jak k🤬a można głodować, gdy wokół mnóstwo miejsca na uprawy, to tylko lenistwo lub głupota
jak k🤬a można głodować, gdy wokół mnóstwo miejsca na uprawy, to tylko lenistwo lub głupota

Bieda to stan umysłu.
Może i głodują, ale ząbki wszyscy mają zdrowe.
Hahaha i dobrze, to jest szczyt intelektualnych możliwości murzynów.
Zobaczcie ilu ludzi i ile pracy jest zaangażowane w wykonanie takich błotnych ciastek. Równie dobrze mogliby np. podp🤬lić komuś kurę i je rozmnożyć, albo na przykład iść nazbierać jakichś korzonków czy kory z drzew.
Zwłaszcza że oni kupują piasek z którego robią te ciastka.....no ja p🤬lę.
Zobaczcie ilu ludzi i ile pracy jest zaangażowane w wykonanie takich błotnych ciastek. Równie dobrze mogliby np. podp🤬lić komuś kurę i je rozmnożyć, albo na przykład iść nazbierać jakichś korzonków czy kory z drzew.
Zwłaszcza że oni kupują piasek z którego robią te ciastka.....no ja p🤬lę.
jackass_tomek napisał/a:
To pięknie pokazuje jak niezdrową mamy dietę. Żremy duże ilości cukrów wszelakiej maście. Od słodkich cukiereczków, przez czekolady a kończąc na mniej słodkim chlebie czy ziemiorach. Bakterie to w naszych organizmach mają sjestę 24/7.
Ciekawe jak smakują

podpis użytkownika
Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby