Dwójka czarnych nastolatków zabiło 13 miesięczne białe dziecko..
Całe Brunswick w Georgia (USA) zaszokowane było tym czego dopuściła się dwójka nastolatków. 13 miesięczne białe dziecko zostało zamordowane strzałem w głowę na oczach matki, a sama matka została postrzelona w nogę. Sprawcy to młodociani czarnoskórzy mieszkańcy miasta w wieku od 13 do 15 lat.
topconservativenews.com/2013/03/black-teens-murder-white-baby-for-the-fun-of-it/
Konto usunięte
2013-08-05, 23:02
J🤬e bydło, do kamieniołomów !!!!!
Konto usunięte
2013-08-05, 23:11
O tym nikt nie usłyszy w mainstreamowych mediach, a ostatnio o tym zastrzelonym cz🤬chu wszyscy gadali. Nawet za źródło masz jakiś konserwatywny portal, reszta się boi krytykować to bydło.
Konto usunięte
2013-08-05, 23:11
Powinni ich uśpić, tak jak się robi z nim podobnymi zwierzętami za atakowanie ludzi
Konto usunięte
2013-08-05, 23:43
a media milczą
Konto usunięte
2013-08-05, 23:55
A h🤬j w dupę i do przymusowej pracy wysłać....najlepiej do kopalni,kopać błoto co by z rodziną swoją się porozmawiali....
J🤬e gówno.
A swoją drogą,
wiecie czym się różni czarny od wiadra gówna ?

wiecie na pewno
Czarni nie powinni mieć żadnych praw. Ewentualnie prawo do przymusowej pracy za jedzenie.
Konto usunięte
2013-08-06, 3:34
Cóż za źródło.... może najwyższy czas przestać wchodzić na tego typu gówno-portale? nie zrozumcie mnie źle.... sam bym takich wysłał w p🤬du na marsa bez skafandrów... no ale k🤬a bądźmy obiektywni.
Prostszy język dla prostych ludzi:
Fake jak c🤬j
Konto usunięte
2013-08-06, 10:02
Może i fake ale jeśli nie to warto wiedzieć, że oprócz biednych niggerków zabijanych przez białych ludzi dzieją się troche inne rzeczy
Konto usunięte
2013-08-06, 13:14
szer.Lucjan napisał/a:
Cóż za źródło.... może najwyższy czas przestać wchodzić na tego typu gówno-portale? nie zrozumcie mnie źle.... sam bym takich wysłał w p🤬du na marsa bez skafandrów... no ale k🤬a bądźmy obiektywni.
Prostszy język dla prostych ludzi:
Fake jak c🤬j
Dla mnie jak w "normalnych" portalach czytam usprawiedliwianie cz🤬chów to jest dla mnie gówno... tu jest może przegięcie w 2 stronę, ale nie większe niż w innych mediach.
Fake ? Gówno-portal ?
No to masz lepsze źródło.
edition.cnn.com/2013/03/27/justice/georgia-baby-killed
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
I co, było 2 a morda na obu zdjęciach ta sama. Ja rozumiem, że osobniki tego drugorzędnego gatunku są do siebie podobne, ale nie aż tak.
Jeśli to prawda, to mam nadzieję, że w więzieniu dowiedzą się na czym życie tam polega a ich poranione i porozrywane dupska będą im o tym dziecku przypominały do końca ich skundlonych dni.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Konto usunięte
2013-08-06, 22:14
I c🤬j, że te z🤬by to cz🤬chy w młodym wieku, za to co zrobili powinni przeżyć piekielne tortury przy których w każdym ułamku sekundy mieliby tego dzieciaka w swoich porytych myślach!!
Czekam na komentarz Obamy "Gdybym miał syna wyglądałby tak samo jak Ci dwaj chłopcy..."