Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mars0015 2013-09-25, 22:48 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 22:48
Nie chcę dostać warna za rasizm
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 22:54
to nie studia to college
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 2:39 52
Sądząc po kolorze ubrań, to nie jest uczelnia, tylko więzienie stanowe.
Zgłoś
Reginald911 2013-09-26, 7:42 11
Brakuje jeszcze odgłosów tego typ

Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 9:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tadzik21 2013-09-26, 12:49 1
Czarni maja znacznie obniżony próg wymagany na przyjecie na studia wyrównywanie szans czy coś takiego przez co zabierają miejsca mądrzejszym białym
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 13:55
Lipton94 napisał/a:

Ogólnie zastanawiam się nad prawdziwością tego gifa... Afroamerykanin i studia...??

na moje studiuje turystykę lub zarządzanie
Zgłoś
tepad.no 2013-09-26, 13:59
Rzeczywiscie, pozytywna dyskryminacja ciagle istnieje. W szczegolnosci jesli chodzi o srednie i slabe uniwersytety w takim UK. Pamietam, jak bylem tam na pierwszym roku to chodzilem po kampusie sam, spotykalem samotnych bialych studentow lub takich w 2-3 osobowych grupach. Grupe czarnych zlozona z ok. 6 osobnikow bylo slychac juz z daleka. Chyba mieli jakies dobre zdjecia bananow na komorkach bo ciagle cos tam ogladali i skakali jakby byli na placu zabaw.

Jesli chcecie isc na studia na zachod polecam wiec uczelnie Niemieckie, Austriackie, Szwajcarskie lub krajow Nordyckich - to sa jeszcze szkoly Europejskie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 14:05
Cytat:

Ogólnie zastanawiam się nad prawdziwością tego gifa... Afroamerykanin i studia...??

Murzynek też jest tym faktem zdziwiony. Nie oglądałeś GIFa?
Zgłoś
radom17 2013-09-26, 14:50
Kyrie Irving ?
Zgłoś
salmonsky 2013-09-26, 15:33
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 15:51
po prostu pizze dostarczał.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-26, 16:10 3
Chyba studiujecie w elitarnych "Wyższych szkołach tego i owego"... W Polsce z 10 % studentów jest czarnych (są specjalne grupy dla studentów z zagranicy). Na akademiach medycznych nawet więcej.

Przeciętny biały nie jest wcale zdolniejszy niż przeciętny czarny - a jeśli jest, jest to w istocie różnica znikoma. U mnie w gimnazjum murzynka miała jedną z najlepszych średnich w klasie (podczas gdy średnia klasy oscylowała w granicach 4,5; trudno więc nazwać to wyuczeniem). A piszę to wyłącznie po to, by pognębić żulków z tego forum, którzy nadal wierzą, że są coś więcej warci niż czarny:

bądźcie świadomi! Biały tępak jest i tępakiem dla przeciętnego czarnego .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem