📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
Sądząc po kolorze ubrań, to nie jest uczelnia, tylko więzienie stanowe.
Czarni maja znacznie obniżony próg wymagany na przyjecie na studia wyrównywanie szans czy coś takiego przez co zabierają miejsca mądrzejszym białym
Lipton94 napisał/a:
Ogólnie zastanawiam się nad prawdziwością tego gifa... Afroamerykanin i studia...??
na moje studiuje turystykę lub zarządzanie
Rzeczywiscie, pozytywna dyskryminacja ciagle istnieje. W szczegolnosci jesli chodzi o srednie i slabe uniwersytety w takim UK. Pamietam, jak bylem tam na pierwszym roku to chodzilem po kampusie sam, spotykalem samotnych bialych studentow lub takich w 2-3 osobowych grupach. Grupe czarnych zlozona z ok. 6 osobnikow bylo slychac juz z daleka. Chyba mieli jakies dobre zdjecia bananow na komorkach bo ciagle cos tam ogladali i skakali jakby byli na placu zabaw.
Jesli chcecie isc na studia na zachod polecam wiec uczelnie Niemieckie, Austriackie, Szwajcarskie lub krajow Nordyckich - to sa jeszcze szkoly Europejskie.
Jesli chcecie isc na studia na zachod polecam wiec uczelnie Niemieckie, Austriackie, Szwajcarskie lub krajow Nordyckich - to sa jeszcze szkoly Europejskie.
To dzięki amerykańskiemu programowi integracji czarnych z Ludźmi : "Z więzienia na studia".
Jeśli już ma być to sala wykładowa, to w więzieniu... widziałeś kiedyś czarnego w innych miejscach, niż ulica, melina, czy więzienie? Nie sądzę.
@up
Widziałem jednego, mieszka w białym domu i ma pod ręką najlepszą armie jaką widział ten Świat.
Widziałem jednego, mieszka w białym domu i ma pod ręką najlepszą armie jaką widział ten Świat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie