Dowód na to, że czarni ściągają nieszczęścia lub udokumentowana próba zestrzelenia śmigłowca samochodem.
PS
Podobno ten nielot to Ferrari Modena.
No k🤬a jak to jest że one latać nie potrafią?
Małpa jakie opanowanie
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
P................l
2011-04-15, 22:48
Ej ale ten cz🤬ch nawet nie zauważył samochodu on poprostu zobaczył siebie z lustrze lub prędzej w kałuży
Odrazu ciśnie się zwrot "OH

"
m................n
2011-04-15, 22:54
Widac ze sadistic wpierd... wam resztki mozgu. To jest Dr.Dre, a ten samochod byl rozbity do teledysku "I need a doctor"? ;s
W................s
2011-04-15, 23:48
"ohh shiiit" dlaczego nie jestem zaskoczony tym,że k🤬a ten j🤬y prymityw własnie to powiedział - mógł wtrącić gdzieś tam "fuck nigga"
A................r
2011-04-16, 0:04
Wiecie, że cały urok w jechaniu czarnym/żydom/żółtkom/meksykańcom jest w tym, żeby INTELIGENTNIE i TRAFNIE ich zbesztać?
Bo chyba próbujecie być fajni na siłę, a to jest żałosne.
m................z
2011-04-16, 10:15
ppetel, dam Ci juz to piwo jak obiecasz, ze nie bedziesz juz na sile wymyslal quasi-dobrych-komentarzy
niech on wkoncu wypusci ten j🤬y detox.
wk🤬ia mnie fakt że nawet na tak rozp🤬olony samochód tej marki mnie nie stać : /
podpis użytkownika
MEGA BEKA GRANA
m................2
2011-04-16, 19:43
Tak dla waszej wiadomości to ten cz🤬ch ma wystarczająco dużo kasy żeby opłacić wam męskie dz🤬ki, tak aby was r🤬ały w dupsko do końca życia...To Dr. Dre...
w................i
2011-04-16, 20:02
To było na potrzeby teledysku "Dr.Dre - I Need A Doctor"
on tak sepleni czy powiedział "siadaj"?
d................1
2011-04-16, 20:41
Ta "małpa" to WW. Dr.Dre, gosciu ma tyle kasy ile Wam sie moze tylko przysnic, on ma to w c🤬ju czy takie ferrari mu sie rozbije czy nie, a Wy k🤬a byscie zbierali czesci zeby tylko posprzedawac.
No ale to przecież on jest małpą....
To już sie robi troche nudne....
b................z
2011-04-16, 21:03
to nie jest dowód na to, że czarni ściągają nieszczęście, tylko k🤬a wasza mać ferrai robi c🤬jowe auta, nigdy k🤬a tego gówna sobie nie kupię
ciekawe ile jeszcze osób napisze że to jest Dr. DRE i że auto rozbili na potrzeby teledysku...